Mercedes-Benz E-klasse 300

Video: de nieuwe Mercedes-Benz E 300 de 

Foto: site Mercedes

De E-klasse is het bestverkochte model van Mercedes-Benz aller tijden. De laatste generatie kwam uit 2016, dus vond Mercedes het tijd voor vernieuwing. TaxiPro probeerde de auto uit.

In de uitzending van TaxiPro TV werd een impressie gegeven van de Mercedes-Benz E 300 de, een voertuig waarbij diesel en plug-in hybride samenkomen. In een korte video werd onder andere vertelt wat er aan dit model is vernieuwd ten opzichte van de eerdere modellen.

Zo zijn er andere veranderingen doorgevoerd in het design waardoor het dynamischer is geworden. Verder is het model verder geëlektrificeerd zijn er vernieuwingen en upgrades toegepast aan de assistentie- en veiligheidssystemen, het interieur en het comfort. 

Vernieuwde dode-hoekassistent

Een van de vernieuwde assistentiesystemen die wordt uitgelicht is de actieve dode-hoekassistent. Deze werkt nu ook als de bestuurder zou willen uitstappen. Er wordt dan een geluidssignaal of een lichtsignaal gegeven mocht er bijvoorbeeld een nog fietser passeren. Dit systeem werkt nog drie minuten nadat het contact is uitgezet. 

Bekijk hieronder de video:

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.