BMW Bruseco

Bruseco start eerste masteropleiding voor directiechauffeurs

Bron: persbericht Bruseco

Opleidingsinstituut Bruseco heeft op 1 mei een masteropleiding voor directiechauffeurs geïntroduceerd. Hiermee kunnen kandidaten direct aan de slag in het bedrijfsleven en bij de overheid. Als startsein voor de opleiding kreeg Bruseco een nieuw lesvoertuig overhandigd: een elektrische limousine van BMW.

De overhandiging van het nieuwe instructievoertuig, een BMW 745 E door Corné Bos van EKRIS aan Paul Brussaard, eigenaar van Bruseco, was het startpunt voor de nieuwe opleiding. Het voertuig wordt iedere twee jaar vervangen, zodat er altijd gereden wordt in een voertuig voorzien van de nieuwste technieken. “Iedere chauffeur die bij Bruseco is opgeleid kan hier bewust mee omgaan. Hierin wordt je Master, een meester”, vertelt Brussaard.

Master Privéchauffeur

Een aparte discipline wordt de Master Privéchauffeur opleiding. Het vak privéchauffeur wijkt op een aantal disciplines af van het vak directiechauffeur, waardoor nu ook deze discipline kan worden getraind. Een privéchauffeur werkt in de privésfeer van de opdrachtgever, wat om extra vaardigheden en garanties vraagt. Bruseco verwacht deze opleiding na de zomer aan te bieden

4.500 opdrachtgevers

Op de startdag 1 mei was het precies 31 jaar geleden dat Paul Brussaard begon met zijn eerste onderneming Brussaard Chauffeursdiensten. Hiermee heeft hij meer dan 4.500 opdrachtgevers voorzien van directiechauffeurs en privéchauffeurs. Er is meerdere keren voor diverse presidenten zoals Obama gewerkt, de Europese Commissie, koningshuizen en vele andere cliënten die voor honderd procent moeten kunnen vertrouwen op hun chauffeur.

Auteur: Marilon Tresfon

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.