Foto DEXTR.

Transvision lanceert met Dextr nieuwe taxi-app

Impressie DEXTR.Foto: DEXTR

Met de komst van Dextr is er een nieuwe taxi-app in Nederland gelanceerd. De app is een initiatief van Transvision. Dextr biedt taxichauffeurs de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een landelijke taxidienst, die ook in kleinere steden en het buitengebied te gebruiken is.

Omdat de nieuwe taxi-app nadrukkelijk de samenwerking zoekt met lokale taxibedrijven, is Dextr niet alleen in de Randstad actief. De taxi-app doet het momenteel vooral goed in Zwolle, Tilburg en ’t Gooi. In deze steden staat na een bestelling de taxi binnen een halfuur paraat, zo meldt nu.nl. In andere steden vergt dat nog meer tijd.

Hoewel snelheid een belangrijk aspect is, probeert de nieuwe app toch haar gebruikers zoveel mogelijk aan te sporen om zo vroeg mogelijk te boeken. Dat doet het bedrijf door het geven van kortingen. ‘Wij stimuleren vooruit plannen, zodat er voldoende tijd is om efficiënt te rijden en precies op tijd aanwezig te zijn’, zo staat er te lezen op de website. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Dextr is als exposant aanwezig op Taxi Expo ’22 op 6 oktober in Houten. Meer weten? Klik dan hier

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.