voorruit kapot

Ruim twintig ruiten van taxi’s in Heiloo vernield

HEILOO –  Bij Taxi Zwart in Heiloo is zondagochtend bij 21 auto’s de voorruit vernield. Bij sommige wagens sneuvelden ook zijruiten. Het taxibedrijf verwacht maandag te moeten improviseren met zijn rolstoelvervoer, aldus een woordvoerder van Taxi Zwart in de Telegraaf.

Alle vernielde auto’s stonden buiten op het terrein van het taxibedrijf. Negen wagens die elders geparkeerd stonden, werden zonder schade aangetroffen. Met man en macht wordt geprobeerd de vernielde ruiten te vervangen, maar dit lukt mogelijk niet voor maandag omdat sommige ruiten niet op voorraad zijn. Taxi Zwart schat de schade rond de 20.000 euro.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Vermoedelijk zijn de ruiten met een slagwapen ingeslagen.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Ruim twintig ruiten van taxi’s in Heiloo vernield”

Steven|02.08.10|13:45

Ik snap dat soort lui niet, wat is hier nou de lol van? Waarschijnlijk worden de daders nooit gepakt en het taxibedrijf is de klos.