Willemsen de Koning, Personenvervoer, Arnhem, taxi

Willemsen de Koning personenvervoer shirtsponsor Vitesse

ARNHEM – Willemsen de Koning personenvervoer uit Arnhem en Vitesse hebben een contract getekend dat de persoonsvervoerder voor één seizoen aan de Arnhemse eredivisionist verbindt. De naam stond met ingang van de wedstrijd sc Heerenveen – Vitesse op de achterkant van het Vitesse-shirt.

Directeur Marc Bolderman: “Met het vernieuwde Vitesse willen wij ons nog nauwer verbinden. Omdat wij de Vitesse-jeugd rijden, maken we de ontwikkelingen van dichtbij mee. Personeel opleiden en investeren in mensen vinden wij van groot belang. Dat is een doel dat wij gemeen hebben met Vitesse.”

Het werkgebied van Willemsen de Koning bestaat uit Gelderland, een deel van Brabant en Utrecht. In 2006 bestond het bedrijf 75 jaar en is hiermee het oudste taxibedrijf in de regio Arnhem. “Vitesse is de op één na oudste voetbalclub van Nederland en wij zijn het oudste taxi- en touringcarbedrijf in de regio Arnhem. Om al deze redenen kijken wij graag samen met Vitesse vooruit richting de toekomst”, aldus Bolderman.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.