Taxi Expo, Quipment

Amsterdam RAI nieuwe eigenaar van Taxi Expo

AMSTERDAM – De Taxi Expo wordt vanaf volgend jaar in de Amsterdam RAI gehouden. Reden is de overname van het evenement door het congrescentrum van de huidige eigenaar 402 Events.com, dochter van Telegraaf Media Groep (TMG).

De Taxi Expo wordt dit jaar nog wel in de Expo Houten gehouden op 19 en 20 november.

Onderdak

“We zochten een goed onderdak voor deze beurzen”, legt Josja Zijlstra, Uitgever Features van TMG uit. “Omdat onze strategische focus is verlegd passen deze beurzen minder goed dan in het verleden. Aangezien we al een nauwe werkrelatie met de RAI onderhouden, kwamen we daar snel tot een nuttige overeenkomst.”

Taxi Expo werd zeven jaar geleden gelanceerd en samen met partners KNV Taxi en Challans & Faber Business Communications georganiseerd. De beurs groeide uit tot het toonaangevende jaarlijkse vakevenement in de Benelux voor de sector kleinschalig personenvervoer.

Partners

De verschillende partners van Taxi Expo blijven bij de verdere ontwikkeling van de vakbeurzen betrokken. Zo blijft Patrick van Tilburg, via zijn nieuwe expo-adviesbureau ExpoMotion, projectmanager van beide beurzen.

“Voor de groei en verdere ontwikkeling van beide beurzen is de overgang een goede zaak”, stelt Van Tilburg. “Dit jaar verandert er voor standhouders en bezoekers overigens weinig.”

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Amsterdam RAI nieuwe eigenaar van Taxi Expo”

Alfred Bosman|20.09.10|10:10

Ik ben benieuwd of dat wat gaat worden. Houten was lekker centraal! Amsterdam is wel heel ver rijden vanuit het zuiden.

Wim van Blanken|27.09.10|23:06

Amsterdam RAI is ook een mooie locatie en zeker in combinatie met eventuele andere beurzen. Jammer dat er nu plotseling een bureautje tussen zit. Zal wel weer duurder worden…