Venray, Verstraaten, Personenvervoer, prijs, ondernemers

Taxi Verstraaten wint ondernemersprijs in Venray

VENRAY – Verstraaten Personenvervoer BV & Express uit Venray is de winnaar van de tiende editie van de Venrayse Ondernemers Prijzen.

De prijs werden uitgereikt tijdens het jaarlijkse nieuwjaarsevenement van de Venrayse ondernemersverenigingen in de schouwburg van Venray.

Ondernemer

Thema van dit jaar was ‘De meest complete ondernemer’. Verstraaten Personenvervoer & Express van de broers Geert Jan en Piet Verstraaten is de winnaar van de Loek Nelissen Prijs, de prijs die bepaald wordt door het jurypanel.

Verstraaten heeft zich afgelopen jaren ontwikkeld van een lokaal personen- en pakketvervoerder tot een landelijk speler op het gebied van personenvervoer en expresmarkt. Dagelijks zijn ruim 180 medewerkers en 90 voertuigen verantwoordelijk voor het vervoer van personen en pakketten.

De jury gaf in haar toelichting aan dat Verstraaten een sterke speler is in de sector en regio door kwaliteit en innovatie waarbij klantgerichtheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxi Verstraaten wint ondernemersprijs in Venray”

AAZ|27.02.12|20:58

En dat is niet zo gek, want het is gewoon een super leuk bedrijf die klanten hoog in het vaandel hebben staan en hun zaakjes goed voor elkaar hebben!