daklicht, taxi

Taxi Bochove neemt Taxi Bakker uit Ermelo over

ERMELO – Bakker’s Taxibedrijf en Ziekenvervoer in Ermelo maakt een doorstart. Het vervoersbedrijf wordt overgenomen door het Harderwijker Taxi Bochove. De verwachting is dat Bakker’s verder gaat onder dezelfde naam, zo meldt de Stentor.

Het Ermelose taxibedrijf werd vorige week officieel failliet verklaard.

Curator

Volgens curator Frans Aartsen van Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten in Harderwijk lijkt een van de belangrijkste oorzaken van het faillissement de verhuizing van de Stationsstraat naar de Eendenparkweg in Ermelo te zijn vanwege de hoge kosten voor het pand.

Aartsen benadrukt dat dit slechts een van de oorzaken is. “Pas als ik de boekhouding volledig heb doorgenomen kan ik die vraag helemaal beantwoorden”, zegt hij in de Stentor.

Taxichauffeur

De overeenstemming is goed nieuws voor een deel van het personeel van Bakker’s. Naar verwachting mogen minimaal negen van de tweeëntwintig personeelsleden blijven zitten. 

De klanten van Bakker’s merken in ieder geval niets van de doorstart, weet Aartsen. De vervoersservice wordt niet tijdelijk stopgezet.

Bakker’s Taxibedrijf en Ziekenvervoer bestaat al meer dan honderd jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.