taxi, Stationtaxi, Tilburg, Mercedes, E-Klasse

Stuur een foto van uw taxi en win twee bioscoopbonnen

TaxiPro.nl, het vakblad voor de taxibranche, is op zoek naar foto’s van taxi’s om bij artikelen te plaatsen. Wilt u dat uw taxi op deze website staat? Stuur dan een afbeelding naar redactie@taxipro.nl.

De foto moet ‘liggend’ genomen zijn en een mimimale resolutie bevatten van 600 x 400 pixels. Het kan een foto van uw taxi zijn, daknaambord, taximeter, dataterminal, taxistandplaats, taxichauffeur of andere taxigerelateerde zaken.

Uiteraard plaatst TaxiPro.nl de ingezonden foto’s alleen bij positieve of neutrale nieuwsberichten. We verloten twee bioscoopbonnen onder de inzendingen die binnenkomen voor vrijdag 18 maart 2011.

Hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.