belastingdienst

Download hier Handboek Ondernemen 2011 Belastingdienst

Het Handboek Ondernemen 2011 van de Belastingdienst is hier te downloaden. Het handboek is bestemd voor de startende en kleine ondernemer. In het handboek staat veel informatie over belastingen en sociale verzekeringspremies, bijvoorbeeld welke eisen er gesteld worden aan de administratie en wat ondernemers moeten doen als zij personeel in dienst nemen.

Het Handboek Ondernemen 2011 is hier te downloaden.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Download hier Handboek Ondernemen 2011 Belastingdienst”

M.Tak|05.04.12|10:38

Geachte heer / mevrouw,

Is het handboek ondernemen alleen te downloaden of is er ook een mogelijkheid om dit via een gedrukt exemplaar te verkrijgen. Indien er ook een gedrukt exemplaar te verkrijgen is, zouden jullie dit dan naar het volgende adres willen toesturen?

M. Tak
Unescostraat 19
2694 KA ‘s-Gravenzande

Alvast bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groeten,
Marco Tak