Mercedes-Benz, Taxi On Tour, taxi

Mercedes-Benz gaat Nederland door met ‘Taxi on Tour’

Mercedes-Benz tourt op dit moment door Nederland met de ‘Taxi on Tour’. Hierbij krijgen taxichauffeurs en –ondernemers de gelegenheid om in hun eigen omgeving kennis te maken met alle taxi-uitvoeringen van de bestel- en personenwagens van Mercedes-Benz.

Er is een vloot met verschillende voertuigen samengesteld, die van zuid naar noord het land doorkruist. Onderweg worden taxi-bedrijven bezocht die in goed overleg met de dealerbedrijven zijn geselecteerd. Ook staan er bliksembezoeken aan taxistandplaatsen op het programma.

Bestickering

De auto’s zijn opvallend bestickerd (naar Amerikaans voorbeeld) en worden begeleid door een groep enthousiaste, speciaal getrainde dames. De Tour bestaat uit een E-Klasse, de Vito Combi Crew 3-3-3 opstelling, deVito Combi XL met een 2-2-2-3 opstelling, de Viano 3.0 CDI en een Sprinter 316 NGT Aardgas Rolstoelbus.

De Vito Combi Crew en de Vito Combi XL biedt Mercedes-Benz nu aan voor een actieprijs van € 20.995 en € 21.995 ex/ex compleet gereed voor de taxikeuring. In principe komen daar alleen nog de rijklaarmaakkosten en de meerprijs van eventueel bestelde extra opties bij. Beide uitvoeringen zijn incl airco.

Het schema van de Taxi on Tour (onder voorbehoud):

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.