Van Gerwen, Best BV, Taxicentrale

Taxibedrijf Van Gerwen neemt Taxicentrale Best BV over

BEST – Taxicentrale Best BV is overgenomen door Taxibedrijf Van Gerwen. Reden is dat de taxicentrale moet wijken voor een woningbouwplan. “Gezien onze leeftijd en gezondheid hebben wij niet meer de energie om opnieuw een nieuwe vestigingsplaats te moeten vinden”, vertellen Lien en Martin Schapendonk van Best BV.

Het stel heeft bijna 50 jaar de taxicentrale gehad. Taxibedrijf Van Gerwen neemt het volledige personeelsbestand van ongeveer 20 medewerkers over. Net als het vervoer voor de cliënten.

Vervoersovereenkomsten

“Hierdoor verandert er zowel voor onze medewerkers als voor ons klanten helemaal niets”, licht Schapendonk toe. “Van Gerwen is in het bezit van vervoersovereenkomsten met alle zorgverzekeraars en is in het zelfde vervoer gespecialiseerd met oog voor kwaliteit. Ook ons telefoonnummer blijft hetzelfde.”

Van Gerwen werkt al jaren samen met Best BV in het personenvervoer. “Wij hebben altijd veel respect gehad voor de dienstverlening zoals die bij Taxicentrale Best geregeld is”, zeggen Marco en Denise van Gerwen. “Omdat wij ook al geruime tijd het ziekenvervoer in Eindhoven en omgeving verzorgen, was voor ons Best een prachtige aanvulling.”

Dienstverlening

“Bij Taxicentrale Best BV is alles gebaseerd op kwaliteit. Wij zijn dan ook erg trots dat wij dit prachtige bedrijf mogen voortzetten en het sluit erg goed aan bij de dienstverlening die ook wij al sinds 1964 met veel plezier uitvoeren”, zegt Van Gerwen.

Van Gerwen heeft zijn hoofdvestiging in Zeeland en heeft daarnaast meerdere nevenvestigingen. Tevens heeft van Gerwen een Verkeersschool voor rijopleidingen, van bromfiets, heftruck, touringcar, vrachtauto tot auto en alle taxiopleidingen. Ook verhuurt het bedrijf bussen en rolstoelbussen.

Personeel

“Wij zijn ontzettend blij dat wij op deze manier afscheid kunnen nemen met de garantie dat de medewerkers allemaal door kunnen gaan en dat het vervoer gecontinueerd is. Wij willen dan ook iedereen hartelijk danken voor het vertrouwen wat wij al die jaren hebben gekregen”, aldus Schapendonk.

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Taxibedrijf Van Gerwen neemt Taxicentrale Best BV over”

Roy Boons|23.05.11|14:39

Van harte gefeliciteerd marco en Denise.

Irma van den Berg|26.05.11|10:08

Beste Marco en Denise van harte gefeliciteerd! Kwaliteit wint altijd.

Ton van Poelwijck|26.05.11|17:20

Lien en Martin geniet maar lekker van jullie vrije tijd.