Stern Auto, Huchstraat Almere, Mercedes-Benz, dealer, garage

Stern opent vernieuwde Mercedes-Benz vestiging Almere

Mercedes-Benz dealer Stern Auto heeft zijn vernieuwde vestiging in Almere geopend. Het sterk uitgebreide pand aan de Huchtstraat biedt plaats aan een personen- en een bedrijfswagenafdeling (ook voor taxi). Het is de eerste vestiging in Nederland die voldoet aan de nieuwe richtlijnen van de importeur.

Volgens de nieuwe richtlijnen spelen de typische Mercedes-Benz tinten als grijs en midnight blue een hoofrol. De werkplaatsen vallen op door licht, ruimte en de hightech inrichting.

Vestigingsmanager Jaap Schoemaker over ‘zijn’ nieuwe vestiging: “In één hypermodern pand bieden we nu alle faciliteiten voor klanten van zowel personen- als bedrijfswagens. Er zijn twee aparte recepties vanwege de specifieke wensen en eisen van personenwagen- en bedrijfswagenklanten. Dankzij de transparante gevels is de sfeer open en licht.”

Mercedes-Benz vestiging

In de nieuwe Mercedes-Benz vestiging van Stern Auto hebben klanten de beschikking over de modernste faciliteiten. Er is bijvoorbeeld een comfortabele zithoek met een leestafel, TV en gratis WiFi waardoor het werk altijd door kan gaan. Bovendien heeft Stern Auto Almere een samenwerking met een grote hotelketen. Klanten die in verband met bijvoorbeeld een (spoed)reparatie met wachttijd te maken krijgen, ontvangen een lunchbon voor een gratis maaltijd.

Schoemaker: “Elke auto die hier komt voor onderhoud of reparatie, wordt bijvoorbeeld gewassen en uitgezogen weer aan de klant overhandigd. Elke factuur wordt helder en duidelijk toegelicht en zo is er meer. Wij streven er namelijk naar om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden. De diverse trajecten hebben er al toe geleid dat we door Mercedes-Benz zijn onderscheiden met het internationaal erkende WP2010-kwaliteitscertificaat voor de werkplaats.”

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.