TCR Vervoer, taxi

Taxibedrijven TCR Groep onder één naam met nieuw logo

TCR heeft een nieuw logo en huisstijl. Ook komt er een eind aan de naamsvoering Taxi Rietman Deventer, Oostenenk Personenvervoer Zutphen, Taxi Centrale Dalfsen en Taxi Jansen Brekveld Eerbeek, die na overnames en acquisities werden gehanteerd.

Personenvervoer is de grootste activiteit binnen de TCR Groep.Daarom is de keuze gemaakt om op dit onderdeel met één specifieke merknaam te communiceren.

TCR Vervoer

“TCR Vervoer” voor het taxi- school- en zorgvervoer. “TCR Exclusief” voor het zakelijke luxueuzere segment en “TCR Tours” voor groepsvervoer per luxe touringcars. TCR Vervoer opereert vanuit de regio’s: Dalfsen, Deventer, Raalte en Zutphen/Eerbeek. TCR Exclusief en TCR Tours werken vanuit de hoofdvestiging te Raalte. De directie wordt gevoerd door Marc en Bas Roescher.

Midden jaren 50 van de vorige eeuw werd in Raalte de basis gelegd voor de huidige TCR Groep. Een onderneming waar mobiliteit de rode draad vormt. Het accent ligt op vervoer van individuen en groepen.

Wagenpark

Met een wagenpark van ruim 350 voertuigen worden jaarlijks ruim 1.2 miljoen mensen van- en naar hun bestemming vervoerd. Naast de vervoeractiviteiten vallen onder de TCR Groep twee speciaalzaken in autoaccessoires en onderdelen. Ook een Focwa schade-herstelbedrijf, autoverhuurbedrijf, wasstraat en tankstations maken deel uit van de groep.

Voorvloeiend uit de naamstrategie is gekozen voor de vernieuwde huisstijl. Het nieuw logo heeft heel bewust een connectie met het oude om de herkenbaarheid te behouden. Het is een moderne hedendaagse versie. Er zit snelheid in en het suggereert beweging.

Logo

Het nieuwe logo wordt stapsgewijs ingevoerd in het hele wagenapark. Momenteel is een groot deel van de vloot al voorzien van de nieuwe logo’s en is de introductie van de nieuwe websites nagenoeg afgerond. Ook het nieuwe drukwerk is gereed en zal  op korte termijn worden geïntroduceerd.

Lees ook: TCR Groep: Lokale kennis bepaalt kwaliteit van een taxibedrijf

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxibedrijven TCR Groep onder één naam met nieuw logo”

Kaycie|15.08.11|16:38

Articles like this make life so much spimler.