Taxi, overname, Van Gerwen, Van de Oetelaar, taxibedrijf

Taxibedrijf Van Gerwen neemt Taxi Van den Oetelaar over

Taxibedrijf Van Gerwen uit het dorp Zeeland (Noord-Brabant) is op het overnamepad. Taxibedrijf Van de Oetelaar uit Oirschot gaat voortaan verder onder de vlag van Van Gerwen. Het taxibedrijf, die onlangs ook al Taxicentrale Best overnam, zal vanuit Best alles gaan aansturen en regelen.

Van Gerwen neemt alle medewerkers en voertuigen over. Ook blijft voormalig eigenaresse Ingrid Habraken van taxibedrijf Van de Oetelaar actief in het bedrijf. Klanten zullen weinig merken van de overname, die op 9 juli is bekrachtigd.

Taxi

“Omdat we nu deel uitmaken van een grotere organisatie, kan het voorkomen dat er een taxi voor komt rijden met een andere naam, zoals van Gerwen of Taxicentrale Best”, vertelt Habraken. “Ook zal alles aangestuurd gaan worden vanuit Best. Maar onze chauffeurs in Oirschot zullen de voertuigen aan huis hebben zodat we altijd snel kunnen reageren.”

Marco en Denise van Gerwen: “Wij zijn trots dat we na de overname van Taxicentrale Best nu verder kunnen uitbreiden, met Ingrid erbij denken wij nog meer service te kunnen gaan bieden, ook voor Oirschot en omstreken.”

Taxibedrijf Van Gerwen

Van Gerwen heeft zijn hoofdvestiging in Zeeland (NB) en heeft daarnaast meerdere neven vestigingen. Tevens heeft van Gerwen een Verkeersschool voor alle rijopleidingen, van bromfiets, heftruck, touringcar, vrachtauto tot auto en alle taxiopleidingen. Ook verhuurt het bedrijf bussen en rolstoelbussen.

“Omdat wij ook al geruime tijd het ziekenvervoer in Eindhoven en omgeving verzorgen was voor ons naast Best, ook Oirschot een prachtige aanvulling. Wij gaan er dan ook alles aan doen om er samen met de medewerkers van Taxibedrijf van de Oetelaar ervoor te zorgen dat we de klanten op dezelfde manier blijven bedienen”, vertelt Van Gerwen.

Van Gerwen zal de regio Eindhoven, Best en Oirschot gaan aansturen vanuit de nieuwe vestiging in Best, gelegen aan de Tongelreep 23 (industrieterrein Breeven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxibedrijf Van Gerwen neemt Taxi Van den Oetelaar over | TaxiPro
Taxi, overname, Van Gerwen, Van de Oetelaar, taxibedrijf

Taxibedrijf Van Gerwen neemt Taxi Van den Oetelaar over

Taxibedrijf Van Gerwen uit het dorp Zeeland (Noord-Brabant) is op het overnamepad. Taxibedrijf Van de Oetelaar uit Oirschot gaat voortaan verder onder de vlag van Van Gerwen. Het taxibedrijf, die onlangs ook al Taxicentrale Best overnam, zal vanuit Best alles gaan aansturen en regelen.

Van Gerwen neemt alle medewerkers en voertuigen over. Ook blijft voormalig eigenaresse Ingrid Habraken van taxibedrijf Van de Oetelaar actief in het bedrijf. Klanten zullen weinig merken van de overname, die op 9 juli is bekrachtigd.

Taxi

“Omdat we nu deel uitmaken van een grotere organisatie, kan het voorkomen dat er een taxi voor komt rijden met een andere naam, zoals van Gerwen of Taxicentrale Best”, vertelt Habraken. “Ook zal alles aangestuurd gaan worden vanuit Best. Maar onze chauffeurs in Oirschot zullen de voertuigen aan huis hebben zodat we altijd snel kunnen reageren.”

Marco en Denise van Gerwen: “Wij zijn trots dat we na de overname van Taxicentrale Best nu verder kunnen uitbreiden, met Ingrid erbij denken wij nog meer service te kunnen gaan bieden, ook voor Oirschot en omstreken.”

Taxibedrijf Van Gerwen

Van Gerwen heeft zijn hoofdvestiging in Zeeland (NB) en heeft daarnaast meerdere neven vestigingen. Tevens heeft van Gerwen een Verkeersschool voor alle rijopleidingen, van bromfiets, heftruck, touringcar, vrachtauto tot auto en alle taxiopleidingen. Ook verhuurt het bedrijf bussen en rolstoelbussen.

“Omdat wij ook al geruime tijd het ziekenvervoer in Eindhoven en omgeving verzorgen was voor ons naast Best, ook Oirschot een prachtige aanvulling. Wij gaan er dan ook alles aan doen om er samen met de medewerkers van Taxibedrijf van de Oetelaar ervoor te zorgen dat we de klanten op dezelfde manier blijven bedienen”, vertelt Van Gerwen.

Van Gerwen zal de regio Eindhoven, Best en Oirschot gaan aansturen vanuit de nieuwe vestiging in Best, gelegen aan de Tongelreep 23 (industrieterrein Breeven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.