Klantenservice, callcenter

Telefonische bereikbaarheid taxicentrale via VoiP-As-A-Service

MAARSSEN – Een goede telefonische bereikbaarheid is voor (regio)taxicentrales zeer belangrijk. RAM Infotechnology en Mtel, leverancier van klantcontactoplossingen, introduceren daarom VoIP-As-A-Service. Hierbij lopen telefonie en data over hetzelfde netwerk en zijn geen investeringen in hardware en beheer nodig.

Bovendien krijgen bedrijven steeds meer inzicht in hun eigen bereikbaarheid en hebben zij nu zelf tools in handen voor het optimaliseren van de klantbeleving.

Telefoonverkeer

Door de samenwerking van RAM Infotechnology en Mtel krijgen klanten nu een totaaloplossing aangeboden zodat het efficiënt afhandelen van het telefoonverkeer niet apart hoeft te worden geregeld. “Het routeren van het telefoonverkeer is in de taxibranche een absolute noodzaak”, zegt Michiel van Dis, algemeen directeur van Mtel. Hij vindt dat personalisatie de sleutel is voor een optimale klantbeleving en uiteindelijk klanttevredenheid.

”Als we de beller herkennen, kunnen we bijvoorbeeld telefoontjes van nieuwe en bestaande klanten van elkaar onderscheiden en ze op basis van hun verschillende informatie- of servicebehoefte doorverbinden met de juiste afdeling of persoon. Zo wordt men sneller geholpen en is service op maat mogelijk.”

Geen investering in hardware

Dirk Fabels en Joachim Kaarsgaren, directeur/eigenaren van RAM Infotechnology: “Met deze oplossingen, die worden geleverd als een dienst, kunnen wij gebruikers volledig ontzorgen. Zij maken in abonnementsvorm gebruik van de Cloud-based totaaloplossing van RAM Infotechnology en Mtel, zonder hiervoor te hoeven investeren in bijvoorbeeld eigen hardware.”

“Klanten betalen alleen op basis van de functionaliteit en het aantal licenties die zij werkelijk nodig hebben. Wij verwachten dat in de nabije toekomst steeds meer bedrijven hun bereikbaarheid zullen gaan optimaliserendoor middel van VoIP-As-A-Service.”

Over RAM Infotechnology

RAM Infotechnology is een dochteronderneming van RAM Mobile Data, leverancier van mobiele datacommunicatie voor de zakelijke markt. RAM Infotechnology verzorgt de applicatiehosting en het werkplekbeheer voor de zorg, OOV, en overheid. Het bedrijf is NICTIZ gecertificeerd, het strengste keurmerk van de overheid voor zorg en ICT.

Over Mtel

Mtel is ruim 20 jaar specialist op het gebied van telefonische bereikbaarheid en selfservice-oplossingen. Mtel beschikt over de zakelijke en technische expertise om betrouwbare, schaalbare en flexibele klantcontactoplossingen te realiseren.

Circa 20% van al het inkomende telefoonverkeer in Nederland wordt door Mtel afgehandeld, wat neerkomt op ruim 80 miljoen klantcontacten per jaar. 

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.