taxibord

VMNN neemt failliet taxibedrijf Vrieswijk uit Haren over

Het failliette taxibedrijf Vrieswijk uit Haren is overgenomen door Vervoersmanagement Noord Nederland (VMNN) uit Assen. Het personeel is woensdag ingelicht. Vijftig van de zeventig personeelsleden behouden hun baan.

Nog deze maand moet duidelijk worden hoe de personele reorganisatie er uit zal zien. De nieuwe naam wordt Personenvervoer Vrieswijk.

Lage tarieven

VMNN heeft zowel de BV met het rijdend materieel als de failliete BV en de huur van bedrijfspand aan de Westerse Drift overgenomen.  Het taxibedrijf ging vorige maand failliet door de moordende concurrentie, lagere tarieven en hogere kosten.

Taxi Vrieswijk is in 1957 opgericht, meldt Haren de Krant.

Lees ook: Faillissement Taxi Vrieswijk in Haren door ‘bodem in prijs’

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.