TaxiPro.nl, website, nieuws, vakblad, taxibranche, taxi

TaxiPro.nl is nog overzichtelijker met nieuwe lay-out

TaxiPro.nl, het online vakblad voor de taxibranche, heeft een nieuwe lay-out. Zo wordt al het nieuws over de taxibranche nog duidelijker en overzichtelijker weergegeven voor de lezer. “De constante aanvoer van relevant nieuws, interviews en achtergrondverhalen krijgt in de nieuwe lay-out een prominente plaats”, zegt Joan Blaas van TaxiPro.nl.

Het videokanaal TaxiProTV heeft een eigen pagina gekregen op de site. Klik daarvoor in de bovenste menubalk op ‘Video’.

Nieuws

Voortaan worden bovenaan de startpagina recent belangrijk nieuws uitgelicht. Dat gebeurt eveneens onderaan de pagina waar vier achtergrondverhalen en interviews als redactionele highlights zijn weergegeven. Zo blijven belangrijke nieuwsfeiten en achtergronden langer staan en zijn toegankelijker voor de lezers.

Rechts op de pagina kunt u zien welke verhalen het meest zijn gelezen of waar de meeste reacties op zijn gegeven. Ook zijn hier de poll, de link met Facebook, de laatste adviesprijzen van brandstof en de Specials geplaatst.

Taxibranche

“TaxiPro.nl levert een zinvolle bijdrage aan professionals in de taxibranche. Met de nieuwe lay-out zijn de nieuws- en achtergrondverhalen nog toegankelijker”, aldus Blaas.

Bart Pals

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.