NIcoLakenman, taxi-ondernemer, taxi, Taxicentrale West-Friesland

Video: Taxicentrale West-Friesland in Bovenkarspel (TaxiProTV)

VIDEO – Taxi-ondernemer Nico Lakenman van Taxicentrale West-Friesland geeft TaxiProTV een rondleiding door zijn bedrijf. De centrale is gevestigd in Bovenkarspel en ontstaan in 1993 na een fusie van Taxibedrijf Fit en Taxibedrijf Lakenman. Inmiddels werken er 48 taxichauffeurs die de 32 voertuigen bemannen.

Bekijk hier de video.

De iPad die TaxiPro.nl heeft verloot onder de deelnemers aan de BCT-enquête is uitgereikt aan Nico Lakenman. TaxiPro.nl wenst hem veel plezier met het apparaat!

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Video: Taxicentrale West-Friesland in Bovenkarspel (TaxiProTV)”

hans van tiel|26.04.12|14:25

een van de weinige echte en goede taxibedrijven die er nog over zijn in nederland als je zo om je heen kijkt en wat je zo hoort,t lijkt wel of de meeste als geldwolven tekeer gaan,maar taxibedrijf west-friesland is echt dienstverlenend met mooi materiaal en goed voor het personeel.omdat ik zelf 30 j in west friesland werkzaam was op de taxi,keek ik wel eens hoe het bij ”de buren ” was.Gelukkig kende ik de bazen daar dus een kop koffie mocht je altijd even mee pakken als je in de buurt was.