Ruud Dusseldorp, directeur Tenderguide, Dusseldorp Consultancy

‘Taxi-Aanbestedingen Congres ook interessant voor klein taxibedrijf’

Het Nationaal Congres voor Taxi-Aanbestedingen is niet alleen interessant voor de grote taxiondernemingen maar zeker ook voor de kleine(re) taxibedrijven. Dat zegt Ruud Dusseldorp van TenderGuide, een van de sprekers op het congres, Inmiddels hebben zich 120 personen voor het Congres aangemeld, dat op 19 juni in de Philharmonie in Haarlem wordt gehouden.

Dusseldorp: “Het Nationaal Congres voor Taxi-Aanbestedingen is buiten de grote bedrijven juist ook voor de klein(ere) taxi-bedrijven met geen of weinig ervaring. Op deze dag zullen de voor- en nadelen van het aanbesteden van het personenvervoer aan bod komen maar ook de kansen en bedreigingen voor de branche.

Klein taxibedrijf

“Regelmatig worden wij als consultancybedrijf gevraagd wat de mogelijkheden zijn voor een klein taxibedrijf. Men denkt dan vaak dat men of te klein is of dat men perse lid moet worden van een franchiseorganisatie, met alle verplichtingen van dien.”

“Kleine bedrijven kunnen (veelal) gebruik maken van de technisch bekwaamheid van collegebedrijven en gezamenlijk inschrijven op grotere of kleine percelen. Zo kan een kleinere marktspeler de opdracht naar zich toe trekken door juist in de fase van aanbesteding al samen te werken. Afwachten in de aanbestedingsfase kan funest zijn voor de uitslag.”

Belangrijk

“Duidelijk is dat ook grote inschrijvers vaak niet zonder de plaatselijk vervoerders kan en wil. Bovendien is het voor de regionale bereikbaarheid belangrijk dat deze bedrijven blijven bestaan. De kleinere ondernemingen kunnen op deze dag veel kennis opdoen van de groeimogelijkheden van hun bedrijf.”

“Daarnaast is er volop mogelijkheid om te netwerken en kennis te maken met directieleden en medewerkers van (ervaren) inschrijvende ondernemingen. In mijn ogen is het en absolute aanrader voor alle ondernemers, van groot tot klein!  Tot 19 juni in Haarlem, een investering in tijd waard !”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

‘Taxi-Aanbestedingen Congres ook interessant voor klein taxibedrijf’ | TaxiPro
Ruud Dusseldorp, directeur Tenderguide, Dusseldorp Consultancy

‘Taxi-Aanbestedingen Congres ook interessant voor klein taxibedrijf’

Het Nationaal Congres voor Taxi-Aanbestedingen is niet alleen interessant voor de grote taxiondernemingen maar zeker ook voor de kleine(re) taxibedrijven. Dat zegt Ruud Dusseldorp van TenderGuide, een van de sprekers op het congres, Inmiddels hebben zich 120 personen voor het Congres aangemeld, dat op 19 juni in de Philharmonie in Haarlem wordt gehouden.

Dusseldorp: “Het Nationaal Congres voor Taxi-Aanbestedingen is buiten de grote bedrijven juist ook voor de klein(ere) taxi-bedrijven met geen of weinig ervaring. Op deze dag zullen de voor- en nadelen van het aanbesteden van het personenvervoer aan bod komen maar ook de kansen en bedreigingen voor de branche.

Klein taxibedrijf

“Regelmatig worden wij als consultancybedrijf gevraagd wat de mogelijkheden zijn voor een klein taxibedrijf. Men denkt dan vaak dat men of te klein is of dat men perse lid moet worden van een franchiseorganisatie, met alle verplichtingen van dien.”

“Kleine bedrijven kunnen (veelal) gebruik maken van de technisch bekwaamheid van collegebedrijven en gezamenlijk inschrijven op grotere of kleine percelen. Zo kan een kleinere marktspeler de opdracht naar zich toe trekken door juist in de fase van aanbesteding al samen te werken. Afwachten in de aanbestedingsfase kan funest zijn voor de uitslag.”

Belangrijk

“Duidelijk is dat ook grote inschrijvers vaak niet zonder de plaatselijk vervoerders kan en wil. Bovendien is het voor de regionale bereikbaarheid belangrijk dat deze bedrijven blijven bestaan. De kleinere ondernemingen kunnen op deze dag veel kennis opdoen van de groeimogelijkheden van hun bedrijf.”

“Daarnaast is er volop mogelijkheid om te netwerken en kennis te maken met directieleden en medewerkers van (ervaren) inschrijvende ondernemingen. In mijn ogen is het en absolute aanrader voor alle ondernemers, van groot tot klein!  Tot 19 juni in Haarlem, een investering in tijd waard !”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.