Hoogenboom Tours, Taxi, Hans Hoogenboom

Taxi Hoogenboom zamelt € 2.500,- in voor lokaal goed doel

De feestelijke opening van het nieuwe bedrijfspand van Taxi Hoogenboom en Hoogenboom Tours levert De Oude Zustertuin € 2.500,- op. Directeur Hans Hoogenboom overhandigde de cheque aan Albert Keulen, voorzitter van de gelijknamige stichting van het kinderspeel- en dierenpark in Bodegraven.

Zo’n 500 relaties, klanten en belangstellenden brachten eerder deze zomer een bezoek aan het nieuwe en duurzame bedrijfspand op bedrijventerrein Rijnhoek in Bodegraven. Met elkaar brachten zij een krappe € 2.000,- aan giften mee. Hoogenboom vulde dit aan tot het mooie bedrag van € 2.500,-. Het geld is bestemd voor de bouw van een educatieve ruimte in De Oude Zustertuin.

Open huis

Directeur Hans Hoogenboom is blij met de grote belangstelling bij de opening en het open huis. “Ik wil iedereen bedanken voor de enthousiaste reacties en de vele giften voor het goede doel. Ons bedrijf staat middenin de Bodegraafse samenleving, met onze klanten, medewerkers en sponsorrelaties (BZ&PC en Rohda ’76, red.). Het is bij zo’n feestelijk moment goed om te zien dat zich dat terugbetaalt in belangstelling en waardering.”

Voorzitter Albert Keulen is opgetogen over deze gift. “We merken dat De Oude Zustertuin breed gewaardeerd wordt in Bodegraven. Hoogenboom toont op deze manier maatschappelijke betrokkenheid, daar zijn we heel blij mee. Zes jaar zijn we al aan het sparen voor de nieuwe educatieve ruimte en de vergunning voor de bouw is inmiddels rond. Het wordt een houten gebouwtje – passend in de sfeer van de tuin – dat het hele jaar te gebruiken is, met verwarming en fatsoenlijke toiletten. We kunnen er scholen ontvangen en activiteiten ontwikkelen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.