Stationtaxi, Quattrotax, directie, Tilburg, taxibedrijf, voertuigen

10 nieuwe Mercedes-Benz E-Klasses voor Stationtaxi

Het wagenpark van het Tilburgse Stationtaxi is na de overname door Quattrotax weer helemaal op peil. Mercedes-dealer Rüttchen heeft daartoe 10 nieuwe E-Klasses afgeleverd voor Stationtaxi. Samen met Quattrotax zijn nu 56 voertuigen operationeel.

Naast het regiotaxi-vervoer werden er door Quattrotax al andere vormen van vervoer aangeboden, zoals onder andere groepsvervoer, luchthavenvervoer, leerlingenvervoer en vervoer van en naar buitenschoolse opvang .

Opdrachtgevers

“Met de overname heeft Quattrotax, samen met Stationtaxi, een mooi totaalplaatje aan vervoersoplossingen voor alle mogelijke opdrachtgevers”, vertelt directeur Arjen van der Wou van Stationtaxi.

“Daar waar Quattrotax met zijn wagenpark grote aantallen kan verwerken en ook vervoersoplossingen biedt voor rolstoelgebruikers, zal Stationtaxi de zakelijke markt en de markt voor het contant vervoer gaan bedienen. Daarnaast beschikt het bedrijf nu ook over een koeriersdienst.”

Taxivervoer

Stationtaxi rijdt vip-vervoer, zakelijk vervoer, horecavervoer, rouw- en trouwvervoer, luchthavenvervoer, particulier vervoer, ziekenvervoer (alle zorgverzekeraars) en AWBZ-vervoer.

“Met deze uitbreiding is Stationtaxi nog beter in staat aan de eisen van haar klanten te voldoen”, vertelt Van der Wou. “De kwaliteit en duurzaamheid die de Mercedes-Benz E-Klasse biedt helpt hierbij. Een auto waarop je volledig kunt vertrouwen neemt ten slotte veel zorgen uit handen. En dat is belangrijk, zeker in de hectische taxiwereld.” 

Stationtaxi, Quattrotax, Tilburg, taxibedrijf, voertuigen, taxi

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.