Henk van Gelderen, directeur Sociaal Fonds Taxi

SFT geeft overzicht van taxibedrijven met Bedrijfsoordeel

Sociaal Fonds Taxi publiceert tegenwoordig een overzicht met bedrijven die een Bedrijfsoordeel hebben ontvangen na een CAO-controle. Of bedrijven een voldoende danwel onvoldoende hebben, wordt niet vermeld op de lijst. SFT voert sinds 1 november 2011 op een nieuwe manier CAO-controles uit bij taxibedrijven. Na afronding van het onderzoek geeft SFT een bedrijfsoordeel af, waar opdrachtgevers naar kunnen vragen.

SFT biedt opdrachtgevers van een aanbesteding de mogelijkheid om na te kijken wat de meest recente afgiftedatum is van het bedrijfsoordeel.

Bedrijfsoordeel

Taxibedrijven krijgen het bedrijfsoordeel als officieel document toegestuurd. Met dit document kunnen zij aantonen wanneer het bedrijf voor het laatst door SFT is gecontroleerd. En wat het bedrijfsoordeel was. Dit is soms van belang bij een inschrijving op een aanbesteding.

Sociaal Fonds Taxi publiceert een overzicht met bedrijven die een bedrijfsoordeel hebben ontvangen. Met daarbij vermeld de meest recente afgiftedatum. Het overzicht met bedrijven staat gerangschikt op KvK-nummer.

Overzicht

“Wekelijks plaatsen we een nieuw actueel overzicht om te downloaden”, meldt SFT. “Nog niet alle bedrijven hebben een bedrijfsoordeel. Gaandeweg breiden wij het overzicht verder uit. Let wel, vanwege privacy-redenen vindt u de uitslag van het bedrijfsoordeel níet terug op dit overzicht.” 

>> Naar het overzicht (/20,7kB) (bijgewerkt tot 29 oktober 2012)

Lees ook: ‘Vraag nu CAO-controle aan bij inschrijving taxi-aanbesteding in 2012′

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “SFT geeft overzicht van taxibedrijven met Bedrijfsoordeel”

Jeroen de Boer|30.10.12|17:25

wat is het nut van het publiceren van een oordeel zonder uitslag?