Jongepier, Mobility Masters, opleiding, Taxi, taxichauffeur

Taxi Expo: Jongepier en het diploma Vrije tram- en busbaan

Jongepier Mobility Masters stelt tijdens de Taxi-Expo de basisopleiding Taxichauffeur centraal. Het bedrijf geeft de opleiding op verschillende locaties door heel Nederland met zowel praktijk als theorie. Tijdens de Expo is er speciale aandacht voor de aanvullende opleiding voor het diploma Vrije tram- en busbaan, die in de stad Amsterdam en rond de standplaats Schiphol als extra eis aan taxichauffeurs wordt gesteld.

Bezoekers van stand DL-01 kunnen op een groot scherm kijken naar een spectaculair gefilmde taxirit door Amsterdam. Wie de gereden afstand en de tijdsduur raadt, maakt kans op een gratis opleiding Vrije tram- en busbaan ter waarde van circa € 780,-.

Taxichauffeurs

Beroepsopleider Jongepier Mobility Masters uit Soesterberg verzorgt een breed scala aan opleidingen voor chauffeurs en rij-instructeurs. Inmiddels beschikken al tienduizenden beroepschauffeurs via Jongepier Mobility Masters over de beste papieren om hun werk goed en veilig te doen.

Directeur Simon Jongepier signaleert een duidelijke trend in de markt: “De overheid stelt steeds hogere eisen op het gebied van bedrijfsvoering, veiligheid en milieu. Vergunningen worden niet zomaar meer afgegeven. Mensen die over de beste papieren beschikken, hebben vanzelfsprekend de beste kansen. Daar maken wij ons sterk voor met succesvolle trainingsmodules en ervaren instructeurs.”

“Ook detachering is een sterk groeiend onderdeel van ons dienstenpakket. Via een uitgebreide vacature-databank helpen we onze cursisten aan praktijkervaring en passende banen.”

Schrijf je in voor de Taxi Expo.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.