taxibord, taxi, daklicht

Taxichauffeur komt om het leven bij eenzijdig ongeluk

Een 75-jarige taxichauffeur uit de gemeente Apeldoorn is vorige week omgekomen bij een verkeersongeval in Klarenbeek. De politie stelt een onderzoek in naar het ongeluk. Het ging om een eenzijdig ongeval waarbij een taxibusje zonder inzittenden tegen een boom was gebotst.

De bestuurder reed in de richting Eerbeek. Het ongeval werd op 10 december even voor 14.00 uur gemeld en had op de Hoofdweg in Klarenbeek (gemeente Voorst) plaatsgevonden.

Hulpverleners

Passanten en hulpverleners hebben nog eerste hulp verleend maar dit mocht niet baten en het slachtoffer is op de plaats van het ongeval overleden.  De verkeersongevallendienst stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

TaxiPro.nl wenst de familie en collega’s van het slachtoffer veel sterkte toe.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.