TCR, Taxi Centrale Renesse, taxibus

Taxi Centrale Renesse neemt TC Beheer Vlissingen over

Het failliete TC Beheer in Vlissingen wordt overgenomen door Taxicentrale Renesse (TCR). Dat bedrijf neemt het wagenpark over en zet alle activiteiten van TC Beheer voort, zoals het taxivervoer, de autoverhuur en de opdrachten voor speciaal vervoer. Dat heeft curator Jeroen de Waard vrijdag bekendgemaakt.

Volgens De Waard waren er meerdere kandidaten voor de overname, maar bracht TCR het beste bod uit, zo meldt PZC. De onderneming TC Beheer omvat de Taxicentrale Vlissingen, Taxi v/d Gruiter,Bizon Taxi Terneuzen, Bizon Tours, Autoverhuur Taxicentrale Vlissingen en TC Autobedrijf.

TCR

TCR probeert het werk dat er nu bij komt te integreren met de eigen activiteiten. Zaterdag is met alle werknemers van TC Beheer gesproken over de mogelijkheid om bij TCR aan het werk te gaan.

Inmiddels zijn 18 van de 55 werknemers van het failliete TC Beheer in Vlissingen aangenomen. Aanstaande vrijdag is een tweede ronde. De directie kan nog niet zeggen hoeveel vacatures er dan nog over zijn.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.