Bovemij, kantoor, verzekering

Bovemij biedt wagenparkverzekering voor taxibedrijven

Verzekeraar Bovemij gaat zich richten op de taxisector. De BOVAG-verzekeraar biedt voortaan een Wagenparkverzekering aan, speciaal voor taxibedrijven in het contractvervoer. Bovemij wil de taxisector een scherpe premie op de wagenparkverzekering bieden, onder meer door taxibedrijven te helpen de schadelast te beheersen.

Taxibedrijven kunnen hun volledige wagenpark bij Bovemij verzekeren. “De zeer uitgebreide managementinformatie die op verschillende niveaus inzicht geeft in het wagenpark is hierin een handige tool”, licht Bertus de Vries van Bovemij toe.

Risico

“Daarbij bepalen taxibedrijven zelf hoeveel risico ze voor eigen rekening willen nemen”, vertelt De Vries. “Doordat er geen sprake is van onmiddellijke no-claimterugval, kunnen zij een evenwichtig intern beleid voeren op die punten waar de verzekeringspremie van belang is. Bovemij ondersteunt de taxibedrijven hierbij door middel van het aanleveren van duidelijke managementinformatie in combinatie met concrete adviezen.”

Taxi-ondernemers kunnen hun voertuigen alleen WA verzekeren of kiezen voor een aanvulling met Beperkt Casco of Volledig Casco. Verder kan de dekking onder meer worden uitgebreid met een Verhaalsrechtsbijstand.

Wagenpark

De Vries: “We bieden een dekking die geheel is toegesneden op de specifieke situatie. Want elk wagenpark vraagt weer om een andere benadering en onze Wagenparkverzekering kan daarin flexibel meebewegen. Bovemij biedt ondernemers een mantelverzekering die is gebaseerd op bijna 50 jaar ervaring in de mobiliteitsbranche. Door de individuele benadering is er veel aandacht voor specifieke situaties en kan de verzekering op maat gesneden worden.” 

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.