Taxi Expo, Amsterdam RAI

Taxi Expo 2013 op 25 en 26 oktober in Amsterdam RAI

De branche kleinschalig personenvervoer is continu in beweging. De laatste trends en noviteiten zijn te zien op Taxi Expo 2013 op 25 en 26 oktober in Amsterdam RAI. Taxi Expo biedt een netwerkplatform om nieuwe contacten te leggen en vertrouwd te raken met innovatieve producten en diensten in de branche.

Nieuw dit jaar is het seminarprogramma op vrijdag en zaterdag. Op vrijdag staat het seminar in het teken van vrijwilligers in het AWBZ-vervoer en op zaterdag worden de eerste ervaringen met en het toekomstbeeld van de TTO’s  uitgebreid besproken. Daarnaast is er net als vorig jaar een interactief buitenprogramma waar diverse auto’s getest kunnen worden en op zaterdag een behendigheidsparcours afgelegd kan worden.

Markt

Deze editie van Taxi Expo kent een uitstekend overzicht van de markt. Naast de bestaande groep deelnemers, waarvan vele wederom aanwezig zijn, zullen er ook nieuwe (internationale) bedrijven op de beursvloer staan.

Bezoekers kunen voordelig reizen naar Taxi Expo. Bestel bij uw registratie een NS-dagretour voor slechts €8,50 per persoon. Geldig vanaf elk NS-station in Nederland naar Station Amsterdam RAI en terug.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden op de Taxi Expo website: www.taxi-expo.nl

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxi Expo 2013 op 25 en 26 oktober in Amsterdam RAI”

Patrick van Veldhoven|13.10.13|00:31

Ik ga zaterdag naar deze taxi beurs in de rai in amsterdam