Taxi Expo, Rai Amsterdam

Diverse seminars en informatiesessies op Taxi Expo 2013

Taxi Expo organiseert dit jaar diverse seminars en informatiesessies op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober. Zo is er een seminar over vrijwilligers in het AWBZ-vervoer, seminar TTO’s: krijgt elke stad zijn eigen TTO model? En een informatiesessie CNV: alles over de nieuwe CAO en uw loon.

Bekijk het complete programma. Welke bedrijven zijn er op de Taxi Expo? Bekijk het overzicht.

Parkeren

Taxichauffeur in het bezit van een taxi kunnen tijdens Taxi Expo gratis parkeren. Alle taxi’s in het bezit van een blauwe kentekenplaat worden doorgelaten en kunnen gratis uitrijden. Ze hoeven daar verder niets voor te doen.

Reis voordelig naar Taxi Expo. Bestel bij de registratie een NS-dagretour voor slechts € 8,50 per persoon. Geldig vanaf elk NS-station in Nederland naar Station Amsterdam RAI en terug. Kijk voor meer informatie op www.taxi-expo.nl.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden op de Taxi Expo website: www.taxi-expo.nl

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Diverse seminars en informatiesessies op Taxi Expo 2013”

Hudson Taxi|09.10.13|15:51

Alle beloften en afspraken ten spijt, doet Den Haag veel te weinig om bureaucratische rompslomp aan te pakken waar ondernemers mee te maken hebben. Daarvoor waarschuwen werkgeversorganisatie VNO-NCW en MKB Nederland. Taxiondernemers hebben ook te maken met nutteloze regelgeving zoals TTO’s BTC’s enz enz. De regelgeving van de afgelopen 14 jaar heeft de branche geen goed gedaan,in tegendeel. Zal nuttig zijn de regelgeving uit Den Haag tegen het licht te houden.