Aethon, Casper Bannet, Simon Suesan

Aethon Taxipersoneel genomineerd voor FD Gazelle Award

Aethon, uitzend- en detacheerbureau voor onder meer taxipersoneel, is genomineerd voor een FD Gazelle Award. Voor de tiende keer op rij reikt Het Financieele Dagblad dit jaar de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazelle Award.

De regionale verkiezingen voor de FD Gazelle Award is op 19 november. Vervolgens is in december de landelijke verkiezing. Aethon is voorgedragen door KPMG. De groei is vooral bereikt door te focussen op kostenbesparing bij klanten, legt Aethon-directeur Casper Bannet uit. “Daar zijn we in gespecialiseerd. Daardoor bieden we toegevoegde waarde voor hen.”

Ondersteuning taxibedrijven

Aethon Taxipersoneel is gespecialiseerd in de personele ondersteuning van taxibedrijven. Het bureau leidt de werknemers specifiek op voor taxibedrijven en biedt ze daarna volledig flexibel aan, zoals medewerkers met taxipas certificeringen en planningsopleidingen.

Naast taxipersoneel levert Aethon ook uitzend- en detacheerkrachten aan de overheid, zorgsector, evenementen en andere bedrijven. De uitzendorganisatie is diepgeworteld in het studentenleven. “De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een flexibele schil van medewerkers. Studenten passen hier erg goed in om dat zij veelal beschikbaar zijn tijdens dagdelen, avonden, weekenden, feestdagen en vakantieperioden”, aldus Aethon. 

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Aethon Taxipersoneel genomineerd voor FD Gazelle Award”

G.E. van Eck|04.11.13|11:30

Dames en Heren,
Ik zag u advertentie op TaxiPro en wou vragen zoekt u ook wel eens part- timers voor de taxi,ik ben 67 jaar en wil af en toe weer rijden en heb 25 jaar taxi gereden bij een baas en ook nog in bezit van chauffeurspas.Ik wacht op u antwoord en mijn telefoon nr. is 0651959166
met vriendelijke groet

Gerard van Eck