taxichauffeur, Bram van Doorn, Brookhuis

‘Taxichauffeur van het jaar 2013’ werkt bij Brookhuis

Taxichauffeur Bram van Doorn, werkzaam bij Brookhuis Personenvervoer BV in Oldenzaal, is door FNV Taxi uitgeroepen tot ‘Taxichauffeur van het jaar 2013’. Hij werd genomineerd door vaste klant Henk Hofman: “Zijn vakmanschap blijkt uit een voortreffelijke rijstijl, het stipt op tijd komen, een geweldige klantgerichte benadering en servicegerichtheid. Hij is echt het visitekaartje van de taxibranche.”

De taxichauffeur van het jaar wordt op meerdere vakbekwaamheden beoordeeld, zoals Rijvaardigheid, Veilig Vervoer, Klantvriendelijkheid, Stiptheid, Collegialiteit, Betrouwbaarheid, Betrokkenheid, Deskundigheid en Flexibiliteit.

Chauffeur

“Als taxichauffeur ben je tegenwoordig niet alleen meer een vakkundige chauffeur,” zegt Pieter Beuzenberg, vakbondsbestuurder FNV Taxi en jurylid. “Als chauffeur vervul je meerdere rollen, je bent ook psycholoog, maatschappelijk werker en bovenal een mens.”

Voor de verkiezing van dit jaar bleven er na een eerste selectie uiteindelijk dertien interessante nominaties over. Alle dertien genomineerden zijn vakmensen, maar bovenal zijn het allemaal prettige personen, met hart voor hun werk en voor hun klanten en collega’s. Op houding en gedrag scoren zij allen “zeer excellent”.

Vakkundigheid

Op 30 november, tijdens de manifestatie “Koopkracht en Echte Banen”, zal Ton Heerts de winnaar, Bram van Doorn huldigen voor zijn vakkundigheid en goede bijdrage aan het imago van de taxisector.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.