Jan van Nunen, taxibedrijf, directeur, Oisterwijk, IRU-diploma

Jan van Nunen ontvangt erediploma van het IRU

Jan van Nunen, directeur/eigenaar van Taxibedrijf Jan van Nunen BV uit Oisterwijk, is deze week geëerd door het IRU (International Road & Transport Union). Hij heeft het ere-certificaat ontvangen vanwege zijn lange loopbaan (>40 jaar). Hierbij heeft Van Nunen onder meer minimaal 1.000.000 veilige en comfortabele kilometers in de taxi afgelegd.

De aanvraag was ingediend door zijn zoon, Jan van Nunen Jr. “Als toekomstig eigenaar van dit bedrijf vond ik het een grote eer om deze aanvraag in te dienen bij het IRU”, vertelt Hij. “Ik was dan ook enorm trots om te horen dat deze aanvraag is goedgekeurd.”

IRU

Jaarlijks krijgen gemiddeld zo’n 20 chauffeurs in Nederland deze onderscheiding. De IRU is de wereldwijde branchevereniging voor bedrijven in het taxi- en busvervoer en transport.  De onderscheiding is bedoeld voor chauffeurs die:

  • tenminste 20 jaar als beroepschauffeur werkzaam zijn; in volle tevredenheid van de desbetreffende werkgevers
  • tenminste 5 jaar in dienst bij de huidige vervoersonderneming
  • minimaal 1.000.000 km gereden als beroepschauffeur in het nationale of internationale vervoer
  • de laatste 20 jaar geen ernstig verkeersongeval (met lichamelijk letsel) hebben veroorzaakt door eigen schuld
  • de laatste 5 jaar geen verkeersvoorschriften, douanebepalingen of administratieve voorschriften hebben overtreden

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.