Sociaal Fonds Taxi, kantoor, SFT

Download de volledige tekst CAO Taxivervoer 2014-2015

Sociaal Fonds Taxi heeft de volledige tekst van de nieuwe CAO Taxivervoer voor de periode 2014-2015 gepubliceerd. Het CAO-boekje verschijnt begin 2014 als digitale pdf. Het gedrukte CAO-boekje verschijnt zodra CAO-partijen in april overeenstemming hebben bereikt over de laatste punten. Dit boekje verschijnt naar verwachting medio juni 2014.

Download de cao-tekst:

>> Integrale tekst CAO Taxivervoer 2014-2015

Vanwege de slechte economische omstandigheden in de taxisector en de loonstijgingen van de laatste jaren, is het een sobere cao. Chauffeurs krijgen volgens de afspraken volgend jaar geen loonsverhoging, in 2015 slechts 1% erbij en een eenmalige uitkering van € 75 bruto.

Verder wordt een sectorplan ontwikkeld, om alle problemen van de huidige aanbestedingsmethodiek het hoofd te bieden.

Lees ook: Vakbonden ‘knarsetandend’ akkoord met sobere CAO Taxi

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.