IRU-diploma, uitreiking, Taxibedrijf van den Hout

Drie chauffeurs Taxibedrijf van den Hout krijgen IRU-diploma

Drie medewerkers van Taxibedrijf van den Hout uit Kaatsheuvel hebben tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst een IRU-diploma of honour uit handen van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) Taxi gekregen. Jaarlijks kent de IRU (International Road Transport Union) eremedailles toe aan taxichauffeurs die hun werk al jarenlang met eer verrichten door het veilige rijden, de goede service en de loyaliteit aan het beroep en de werkgever.

Taxichauffeurs Sjef van Beers, Jeroen van der Maazen en Diny Moonen waren voorgedragen door Taxibedrijf van den Hout. En IRU heeft in alle drie de gevallen de ere-medaille en het diploma toegekend.

Diploma’s

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zijn de medailles en diploma’s uitgereikt door KNV Taxi-secretaris Hubert Andela en Alexander van den Hout (directeur Taxibedrijf van den Hout). Dit alles in aanwezigheid van collega’s en naaste familie die voor deze speciale gebeurtenis ook uitgenodigd waren. Taxibedrijf van den Hout is trots op het feit dat drie medewerkers deze onderscheiding hebben mogen ontvangen.

Jaarlijks krijgen gemiddeld zo’n 20 chauffeurs in Nederland de onderscheiding. De IRU is de wereldwijde branchevereniging voor bedrijven in het taxi- en busvervoer en transport.  De onderscheiding is bedoeld voor chauffeurs die:

  • tenminste 20 jaar als beroepschauffeur werkzaam zijn; in volle tevredenheid van de desbetreffende werkgevers
  • tenminste 5 jaar in dienst bij de huidige vervoersonderneming
  • minimaal 1.000.000 km gereden als beroepschauffeur in het nationale of internationale vervoer
  • de laatste 20 jaar geen ernstig verkeersongeval (met lichamelijk letsel) hebben veroorzaakt door eigen schuld
  • de laatste 5 jaar geen verkeersvoorschriften, douanebepalingen of administratieve voorschriften hebben overtreden

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.