Theo Vegter, Connexxion, COO

Theo Vegter treedt terug als COO Connexxion

Theo Vegter is deze week teruggetreden als Chief Operating Officer van Connexxion en zal zich niet meer bezighouden met zijn gebruikelijke dagelijkse activiteiten. Hij blijft nog wel als adviseur aan Connexxion verbonden en zal namens het bedrijf bestuursfuncties blijven vervullen bij diverse instanties op het gebied van openbaar vervoer en taxi. “Hij blijft het bedrijf dus extern vertegenwoordigen”, laat Connexxion weten.

Met zijn besluit, dat in samenspraak met de nieuwe CEO Bart Schmeink is genomen, wil Vegter de organisatie ruimte geven om met een nieuw team te gaan bouwen aan een sterke toekomst voor Connexxion. “Connexxion is blij dat door de nieuwe rol van Theo Vegter, zijn kennis en expertise voor de organisatie behouden blijven”, aldus het personenvervoersbedrijf.

Connexxion

Vegter is ook divisiedirecteur van Connexxion Taxi Services geweest. Bart Schmeink is op 1 maart gestart als de opvolger van Hubert Guyot bij Connexxion, die dit jaar met pensioen is gegaan. Hij was de afgelopen twee jaar directeur van stadsvervoerder GVB in Amsterdam. Schmeink is naast algemeen directeur van Connexxion ook lid van de Executive Committee van de Transdev-groep.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Theo Vegter treedt terug als COO Connexxion”

Henk Mullem|03.04.14|16:32

prima dat de vakkennis en expertise voor het bedrijf behouden blijf,maar als overleg partner zullen we je missen
Henk van Mullem Tweede Voorzitter O.R C.T.S

Jap Sweijen|03.04.14|17:30

Beste Theo,heel wat jaren zijn samenwerking en altijd in goede harmonie.
Verstandig om je er bij te hebben,je netwerk is een in het oog springend iets.
Ben blij je in de vriendenkring te hebben.
We komen elkaar tegen,en ze kunnen niet om ons heen.
Jap sweijen

Ton van Dalfsen|05.04.14|11:35

Als ik alles goed lees , en ook op OVpro houd Connexxion grote schoonmaak. Het rommelt daar dus goed. En je kan overal omheen gaan. Zelfs ook om connexxion heen.