taxibord, daklicht, taxi

Bekijk het CAO-boekje van de nieuwe CAO Taxivervoer

KNV Taxi, FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen hebben nieuwe afspraken gemaakt over de arbeidsvoorwaarden in de taxibranche. Deze zijn vastgelegd in de CAO Taxivervoer. De CAO is geldig van 1 januari 2014 tot en met 31 december 2015. De CAO-tekst is online beschikbaar en in september verschijnt een gedrukt boekje in een beperkte oplage.

Om kosten te besparen worden er een beperkt aantal CAO-boekjes gedrukt. Iedere geïnteresseerde kan zich vooraf inschrijven via de website van Sociaal Fonds Taxi.

Aanvragen

Een gratis gedrukt boekje kan tot maandag 7 juli 2014 aangevraagd worden via het aanvraagformulier op: www.sociaalfondstaxi.nl/cao1415. De aanvrager krijgt het CAO-boekje dan kosteloos thuisgestuurd in september.

Per aanvraag wordt maximaal één boekje verstuurd. Na 7 juli 2014 is alleen nog de online versie beschikbaar. KNV Taxi, FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen hebben deze bestelprocedure zo met elkaar afgesproken.

CAO online

De online versie zal medio september op een nieuwe manier gepresenteerd worden binnen de website van Sociaal Fonds Taxi. Naast een uitgebreide zoekfunctie biedt deze online versie ook altijd de meest actuele en complete CAO-tekst.

De CAO-tekst wordt namelijk gedurende het jaar steeds bijgewerkt met uitspraken en uitleg van CAO-partijen. Daarnaast zal de CAO-tekst ook nog beschikbaar blijven als download (Word en PDF).

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.