taxibord, daklicht, taxi

Taxibedrijf Haagmans-Timmermans uit Maastricht is failliet

Taxibedrijf Haagmans-Timmermans uit Maastricht is failliet verklaard. Bij het taxibedrijf werken in totaal 90 mensen. Vakbond CNV Vakmensen zegt goede hoop te hebben op een doorstart voor Haagmans-Timmermans.  

Jean-Marie Severijns, bestuurder van CNV Vakmensen, was woensdagmiddag op de personeelsbijeenkomst. “Het is een hard gelag voor de mensen, want ze zitten al sinds 1 mei zonder salaris. Ze hebben dus ook geen vakantiegeld gekregen.”

UWV

Het UWV zal de loondoorbetaling weliswaar overnemen, maar daar gaan wel een aantal weken overheen. Daar komt nog de onzekerheid over de toekomst bij. “Er is goede kans op een doorstart, begrijp ik van de curator”, zegt Severijns.

“Maar het blijft natuurlijk een waardeloze situatie. We hopen dat zoveel mogelijk mensen snel weer aan de slag kunnen. In de tussentijd staan we de werknemers zo goed mogelijk bij.” Tijdens de bijeenkomst gaf curator Huberts tekst en uitleg aan het personeel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.