Olof Dieckhaus, directeur, Quipment

Olof Dieckhaus blijft directeur van Quipment na doorstart

Olof Dieckhaus wordt directeur van Quipment na de gerealiseerde doorstart van de BCT-leverancier uit Nijmegen. Dieckhaus is één van de oprichters van het bedrijf. “Martijn Kersing heeft mij gevraagd om aan te blijven als directeur van Quipment. Een van de moverende redenen is dat ik Quipment niet in deze toestand wil achterlaten en ervoor wil zorgen dat Quipment weer een florerend bedrijf wordt zoals het was voordat de BCT geïntroduceerd werd”, licht hij toe.

Vrijdag heeft de curator een doorstart gerealiseerd voor Quipment. Dieckhaus: “De afgelopen tijd hebben klanten natuurlijk in onzekerheid gezeten en ik had gehoopt dat er eerder overeenstemming met een partij zou zijn bereikt. Echter gezien de complexiteit van dit faillissement was zorgvuldigheid noodzakelijk.”

Certificeringen

Een deel van het bestaande personeel gaat mee in de nieuwe organisatie. “De komende weken zullen we aan de slag gaan om zo snel mogelijk weer up and running te zijn. Een van de eerste prioriteiten is om alle benodigde certificeringen en vergunningen te mogen continueren”, vertelt Dieckhaus.

“Wij gaan er vanuit dat het Ministerie ons hierin zal ondersteunen en zal zorgdragen dat alle betrokken partijen snelheid maken. Alle benodigde kennis, kunde en systemen zijn met deze doorstart behouden waarmee dit een formaliteit zou moeten zijn.”

Klanten

Ook gaat Quipment de komende weken kijken hoe ze in de toekomst de dienstverlening gaat continueren voor de bestaande klanten. Er zal contact met hen worden opgenomen om de status en voortgang van openstaande bestellingen te bespreken.

“Verder kijken we naar onze bedrijfsstructuur en hoe we de continuïteit kunnen waarborgen in de toekomst. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan het oprichten van een vereniging of stichting waar onze klanten lid van worden”, kondigt Dieckhaus aan.

Bart Pals

Lees ook: BCT-leverancier Quipment start door, Kersing nieuwe eigenaar

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

5 reacties op “Olof Dieckhaus blijft directeur van Quipment na doorstart”

Peter Hoogmoed|17.06.14|11:21

Dezelfde directeur nogmaals aan het roer is vragen om problemen! Hier trapt toch niemand meer in??

Andre Balk|18.06.14|12:50

Graag wil ik Olof Dieckhaus veel succes wensen met deze doorstart en hoop dat nu snel alle ellende met deBCT van Quipment achter de rug is. Ook verwacht ik van Olof dat hij de kleine ondernemers en zzp chauffeurs niet vergeet en ook aan deze groep zijn diensten aanbied.

Hudson Taxi|18.06.14|21:12

Droom je nu Andre ? Of heb jij ook een geldschieter die geld in onzin steekt? De kleine of grote? Hij zal alleen zijn oude klanten willen behouden, grote dus.De basis bct is gestopt zoals je hebt kunnen lezen . De kleine zitten al door toedoen van Quipment in geld problemen. Voor de curator telt alleen groot geld. Weet je wat voor ons betekend in 2015 bct evalueren? De “oude ” bct verplicht in de vuilnisbak gooien omdat hij niet aan de doelstellingen voldoet.Wordt wakker! Helaas ja.

Ton van Dalfsen|25.06.14|12:36

Lijkt wel of ze familie van elkaar zijn. Ik ben er klaar mee ! Quipment heeft mij laten barsten ! En de zogenaamde geldschieter van toen der tijd : Die had toen eerlijk naar buiten moeten komen dat hij er in stapte , dan was het nu anders geweest.

Ton van Dalfsen|25.06.14|12:38

eerlijkheid duurt het langst !!!!! goede les voor Noot

Olof Dieckhaus blijft directeur van Quipment na doorstart | TaxiPro
Olof Dieckhaus, directeur, Quipment

Olof Dieckhaus blijft directeur van Quipment na doorstart

Olof Dieckhaus wordt directeur van Quipment na de gerealiseerde doorstart van de BCT-leverancier uit Nijmegen. Dieckhaus is één van de oprichters van het bedrijf. “Martijn Kersing heeft mij gevraagd om aan te blijven als directeur van Quipment. Een van de moverende redenen is dat ik Quipment niet in deze toestand wil achterlaten en ervoor wil zorgen dat Quipment weer een florerend bedrijf wordt zoals het was voordat de BCT geïntroduceerd werd”, licht hij toe.

Vrijdag heeft de curator een doorstart gerealiseerd voor Quipment. Dieckhaus: “De afgelopen tijd hebben klanten natuurlijk in onzekerheid gezeten en ik had gehoopt dat er eerder overeenstemming met een partij zou zijn bereikt. Echter gezien de complexiteit van dit faillissement was zorgvuldigheid noodzakelijk.”

Certificeringen

Een deel van het bestaande personeel gaat mee in de nieuwe organisatie. “De komende weken zullen we aan de slag gaan om zo snel mogelijk weer up and running te zijn. Een van de eerste prioriteiten is om alle benodigde certificeringen en vergunningen te mogen continueren”, vertelt Dieckhaus.

“Wij gaan er vanuit dat het Ministerie ons hierin zal ondersteunen en zal zorgdragen dat alle betrokken partijen snelheid maken. Alle benodigde kennis, kunde en systemen zijn met deze doorstart behouden waarmee dit een formaliteit zou moeten zijn.”

Klanten

Ook gaat Quipment de komende weken kijken hoe ze in de toekomst de dienstverlening gaat continueren voor de bestaande klanten. Er zal contact met hen worden opgenomen om de status en voortgang van openstaande bestellingen te bespreken.

“Verder kijken we naar onze bedrijfsstructuur en hoe we de continuïteit kunnen waarborgen in de toekomst. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan het oprichten van een vereniging of stichting waar onze klanten lid van worden”, kondigt Dieckhaus aan.

Bart Pals

Lees ook: BCT-leverancier Quipment start door, Kersing nieuwe eigenaar

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

5 reacties op “Olof Dieckhaus blijft directeur van Quipment na doorstart”

Peter Hoogmoed|17.06.14|11:21

Dezelfde directeur nogmaals aan het roer is vragen om problemen! Hier trapt toch niemand meer in??

Andre Balk|18.06.14|12:50

Graag wil ik Olof Dieckhaus veel succes wensen met deze doorstart en hoop dat nu snel alle ellende met deBCT van Quipment achter de rug is. Ook verwacht ik van Olof dat hij de kleine ondernemers en zzp chauffeurs niet vergeet en ook aan deze groep zijn diensten aanbied.

Hudson Taxi|18.06.14|21:12

Droom je nu Andre ? Of heb jij ook een geldschieter die geld in onzin steekt? De kleine of grote? Hij zal alleen zijn oude klanten willen behouden, grote dus.De basis bct is gestopt zoals je hebt kunnen lezen . De kleine zitten al door toedoen van Quipment in geld problemen. Voor de curator telt alleen groot geld. Weet je wat voor ons betekend in 2015 bct evalueren? De “oude ” bct verplicht in de vuilnisbak gooien omdat hij niet aan de doelstellingen voldoet.Wordt wakker! Helaas ja.

Ton van Dalfsen|25.06.14|12:36

Lijkt wel of ze familie van elkaar zijn. Ik ben er klaar mee ! Quipment heeft mij laten barsten ! En de zogenaamde geldschieter van toen der tijd : Die had toen eerlijk naar buiten moeten komen dat hij er in stapte , dan was het nu anders geweest.

Ton van Dalfsen|25.06.14|12:38

eerlijkheid duurt het langst !!!!! goede les voor Noot