VIP-bus, Verstraaten, Business Travel

Munckhof neemt Verstraaten Personenvervoer over

VIP-bus, Verstraaten, Business Travel

Munckhof neemt per 1 oktober Verstraaten Personenvervoer BV uit Venray over. Het zakelijk personenvervoer, waarin Verstraaten gespecialiseerd is, zal voortaan onder de vlag van Munckhof opereren. De koeriersdiensten en het uitvaartvervoer blijven in handen van Verstraaten.

Verstraaten Personenvervoer beschikt over een wagenpark van 21 luxe voertuigen. De overname betreft naast alle voertuigen ook 55 medewerkers.

Overname

Geert-Jan Verstraaten, directeur van Verstraaten Personenvervoer licht de overname toe: “De overname is van belang om de continuïteit van onze dienstverlening en daarmee de werkgelegenheid voor het personeel te waarborgen.”

De dienstverlening zal op dezelfde vertrouwde wijze worden voortgezet. Doordat het dienstenpakket van Munckhof vele malen breder is, kan zij de klanten nog meer toegevoegde waarde bieden.”

Munckhof

Voor Munckhof is de overname een belangrijke aanvulling op het dienstenpakket. Tom Roefs, CEO van Munckhof: “Met de overname van Verstraaten Personenvervoer maken we ons aanbod voor zakelijke klanten completer. We zijn al jaren gespecialiseerd in diverse vervoersvormen en zakelijke vliegreizen. Met de overname komt er nu nog meer focus op het zakelijke taxivervoer.”

De overname van Verstraaten Personenvervoer volgt exact een jaar na de overname van OAD Business Travel. Beide overnames sluiten aan op de strategie van Munckhof om het complete mobiliteitsvraagstuk voor haar klanten te verzorgen. “

Vervoer

Munckhof verzorgt vliegtickets, hotelovernachtingen, vergaderaccommodaties, meetings en incentives en is nu ook gespecialiseerd in luchthavenvervoer, VIP vervoer en directievervoer. We zijn trots dat we onze dienstverlening door de overname naar een nóg hoger plan kunnen tillen.” aldus Roefs.

Lees ook: Verstraaten BT boort nieuw segment aan voor VIP-vervoer

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.