TaxiPro.nl, vakblad, nieuws, taxi, taxibranche, website

Vakblad TaxiPro haalt 40.000 unieke bezoekers per maand

TaxiPro.nl, het online vakblad voor de taxibranche, groeit nog steeds hard door. De website heeft inmiddels ruim 40.000 unieke bezoekers per maand. Ook zijn er ruim 10.000 mensen uit de taxibranche geabonneerd op de wekelijkse nieuwsbrief. “Hiermee bevestigt TaxiPro.nl haar leidende positie in de nieuwsvoorziening voor de taxisector”, zegt Joan Blaas van ProMedia Group, uitgever van TaxiPro.nl.

Individuele artikelen op TaxiPro.nl worden door duizenden taxichauffeurs en -ondernemers gelezen. “Dagelijks informeren wij hen over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. We maken onafhankelijk nieuws, interviews, achtergrondverhalen, reportages, onderzoeken en opinie”, licht Blaas toe.

Inspireren

TaxiPro.nl is opgericht in 2010. “Ons doel is om ondernemers op de hoogte te brengen van alle zaken die spelen binnen de sector. Want dan kunnen zij op professionele wijze hun bedrijf runnen en inspelen op veranderende marktomstandigheden. We willen taxi-ondernemers inspireren door goede voorbeelden te delen”, licht Blaas toe.

Inmiddels heeft ProMedia Group de Taxi Expo overgenomen. Dat is de jaarlijkse vakbeurs voor het kleinschalig personenvervoer. Ook organiseert ProMedia Group jaarlijks het Nationaal Congres Contractvervoer. Via social media heeft TaxiPro.nl inmiddels 1500 volgers op Twitter en is de Facebookpagina door 1.300 mensen ‘geliked’.

Team TaxiPro.nl

Het team van TaxiPro.nl bestaat uit Joan Blaas (oprichter en directeur), Bart Pals (hoofdredacteur), Roosmarijn Dierick (redacteur), Tom van Gurp (redacteur), Marieke van Gompel (redacteur) Steven Don (techniek), Manouk Brouwers (event- en accountmanager) en Niels Singeling (sales-manager).

TaxiPro.nl maakt onderdeel uit van ProMedia Group. De vakbladen die ProMedia Group uitgeeft zijn VerkeersPro.nl (rijschoolbranche), TaxiPro.nl (taxibranche), TankPro.nl (tankstationbranche), SpoorPro.nl (spoorsector) en OVPro.nl (regionaal openbaar vervoer). Maandelijks bereikt de uitgeverij hiermee zo’n 150.000 vakmensen in de mobiliteitssector.

Lezers

“Wij willen onze trouwe lezers, partners, standhouders en brancheorganisaties van harte bedanken voor dit succes. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest. We zien dat lezers meerdere keren per week terugkomen om ons nieuws te lezen op de site. Sommige artikelen op TaxiPro.nl worden binnen één dag zelfs door zo’n 5.000 mensen uit de taxibranche gelezen. Dat waarderen wij zeer”, besluit Blaas. “TaxiPro is daarme een van onze belangrijkste titels binnen ProMedia Group.”

Bart Pals

Bekijk de TaxiPro.nl-statistieken uit Google Analytics:

TaxiPro.nl, vakblad, nieuws, taxi, taxibranche, website

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Vakblad TaxiPro haalt 40.000 unieke bezoekers per maand”

Ton van Dalfsen|31.10.14|16:53

Taxipro is een goede nieuwsvoorziening binnen de taxibranche. Taxipro is echt TOP !

Rodney Barten|01.11.14|19:56

Goeie informatieve site, ga zo door!

Floris Ooms|07.11.14|06:23

Ik vindt dit een uitstekende site ook al ben ik [nog] niet werkzaam in de taxibranche als ondernemer.