Pulchri, debat, KNV Taxi, Bahri, Hoogland, De Boer, De Rouwe

Jaarlijks KNV Pulchri-debat op 3 december in Den Haag

Pulchri, debat, KNV Taxi, Bahri, Hoogland, De Boer, De Rouwe

Het jaarlijkse KNV Pulchri-debat is op woensdag 3 december in Den Haag. Hierbij gaan KNV-leden in debat met Tweede Kamer-leden om elkaar ideeën en inzichten te verschaffen. Het is een ‘ontmoetingsplaats van politiek en praktijk’, licht KNV toe.

“We staan aan de vooravond van grote wijzigingen in onze mobiliteit. De eerste zelfrijdende auto’s gaan de weg op, de moderne reiziger streeft naar nog meer gebruiksgemak, wordt steeds flexibeler in zijn vervoersmiddelenkeuze, en maakt daarbij volop gebruik van zijn smartphone. Maar ook het besef dat het allemaal veel groener moet, groeit, en vindt langzaam maar zeker zijn weg naar de operationele onderdelen binnen onze vervoersystemen”, meldt KNV in de uitnodiging.

“Welke aanpassingen vragen dergelijke technologische en maatschappelijke veranderingen van onze sectoren? Wanneer moeten vervoerondernemers beginnen zich op dergelijke veranderingen voor te bereiden? En last but not least, wat staat ons in die vervoerwereld van de toekomst vanuit de politiek te wachten?”

Programma:

  • 10.00 uur – inloop
  • 10.30 uur – debat
  • 12.00 uur – lunch
  • 13.00 uur – einde

Locatie: Pulchri Studio, Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

KNV leden kunnen zich aanmelden via receptie@knv.nl

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.