menzis, zorgverzekeraar, kantoor

Taxibranche krijgt korting op Menzis-zorgverzekering via SFT

Taxichauffeurs kunnen voor 1 januari 2015 overstappen naar het collectief van Sociaal Fonds Taxi voor de zorgverzekering via Menzis. De taxisector krijgt 8% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende- en tandverzekering.

Daardoor bedraagt de premie bij een maximaal eigen risico € 68,75 euro per maand. Bij het laagst mogelijke eigen risico bedraagt de premie € 90,75 euro per maand.

Gezinsleden

Er geldt geen medische selectie. De kortingen gelden ook voor gezinsleden. Ook kunnen klanten via SamenGezond sparen voor extra korting tot € 30 per maand of producten uit de webshop.

Om gebruik te maken van het collectief voor de taxibranche ga je de website www.menzis.nl/sft of bel de Menzis overstapcoach 088-222 4900 (lokaal tarief). Als Menzis je aanvraag voor 1 januari 2015 ontvangt, zeggen zij je huidige zorgverzekering op.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxibranche krijgt korting op Menzis-zorgverzekering via SFT”

Fraise Confiture|24.12.14|18:24

SFT doet in mijn optiek zijn leden tekort. Bij het Zilveren Kruis krijg je via de werkgever in mijn Geval Connexxion 10% korting op de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende verzekering.
Ik heb basisverzekering Exclusief, aanvullende verzekering 3 sterren en aanvullend tand 3 sterren. Bij Menzis heb Zorgverzorgd, Extraverzorgd 2 Tandverzorgd 750. De maandbedragen van zowel het Zilveren Kruis en Menzis zijn identiek. Met dien verstande dat ik bij het Zilveren Kruis en meer voor krijg.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.