menzis, zorgverzekeraar, kantoor

Taxibranche krijgt korting op Menzis-zorgverzekering via SFT

Taxichauffeurs kunnen voor 1 januari 2015 overstappen naar het collectief van Sociaal Fonds Taxi voor de zorgverzekering via Menzis. De taxisector krijgt 8% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende- en tandverzekering.

Daardoor bedraagt de premie bij een maximaal eigen risico € 68,75 euro per maand. Bij het laagst mogelijke eigen risico bedraagt de premie € 90,75 euro per maand.

Gezinsleden

Er geldt geen medische selectie. De kortingen gelden ook voor gezinsleden. Ook kunnen klanten via SamenGezond sparen voor extra korting tot € 30 per maand of producten uit de webshop.

Om gebruik te maken van het collectief voor de taxibranche ga je de website www.menzis.nl/sft of bel de Menzis overstapcoach 088-222 4900 (lokaal tarief). Als Menzis je aanvraag voor 1 januari 2015 ontvangt, zeggen zij je huidige zorgverzekering op.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxibranche krijgt korting op Menzis-zorgverzekering via SFT”

Fraise Confiture|24.12.14|18:24

SFT doet in mijn optiek zijn leden tekort. Bij het Zilveren Kruis krijg je via de werkgever in mijn Geval Connexxion 10% korting op de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende verzekering.
Ik heb basisverzekering Exclusief, aanvullende verzekering 3 sterren en aanvullend tand 3 sterren. Bij Menzis heb Zorgverzorgd, Extraverzorgd 2 Tandverzorgd 750. De maandbedragen van zowel het Zilveren Kruis en Menzis zijn identiek. Met dien verstande dat ik bij het Zilveren Kruis en meer voor krijg.