taxileasing, rolstoelbus, Mercedes-Benz Sprinter, taxibus, taxi

Taxileasing: verhuur taxi- en rolstoelbussen vanaf 20 euro per dag

Uitslagen van taxi-aanbestedingen worden vaak erg kort voor de uitslag bekendgemaakt. Ook zijn tegenwoordig de looptijden van het contract soms maar twee jaar. Het is daarom voor een taxibedrijf vaak een grote uitdaging om de vloot klaar te hebben bij de start van een opdracht. Vooral als het gaat om rolstoelbussen. Of het is niet rendabel om volledig nieuwe voertuigen aan te schaffen vanwege de korte looptijd van het contract. Taxileasing.nl heeft daarom een groot aantal taxi- en rolstoelbussen beschikbaar voor verhuur aan taxibedrijven.

“Alle voertuigen voldoen aan de eisen TX-keur. Ze beschikken onder meer over een brandblusser en EHBO-kit”, vertelt John Tiemes, verantwoordelijk voor de voertuigen van Taxileasing.nl.

Vloot

De vloot is heel divers. “Naast dieselvoertuigen zijn er ook voertuigen op groengas beschikbaar”, legt Tiemes uit. “Voor elke doelgroep of wens van de opdrachtgever is er wel een voertuig te huur.”

Ook beschikken alle voertuigen over de wettelijke verplichte Boordcomputer Taxi. En in een groot aantal zit een terminal voor datacommunicatie. Zowel de BCT als de Cabman Terminal zijn van Euphoria uit Tilburg. De rolstoelbussen zijn conform de richtlijnen van Code VVR ingericht en voldoen aan de huidige veiligheidseisen.

Prijzen

De maandprijzen voor huur van de voertuigen beginnen bij € 595 euro per maand; omgerekend € 20 per dag. Dat is inclusief blauwe plaat en all-season banden. Taxibedrijven mogen daarvoor 3000 km vrij per maand rijden. Meerkilometers kosten 15 cent.

Tiemes: “Wordt er langer gehuurd dan een maand of meerdere voertuigen, dan brengen we binnen enkele dagen een scherpe op maat gemaakte offerte uit.”

Bovag

Taxileasing.nl is lid van brancheorganisatie Bovag en gevestigd in Arnhem. “Halen en brengen is mogelijk in heel Nederland”, zegt Tiemes. “Verhuur is binnen één dag geregeld. Ook korte verhuurperioden behoren tot de mogelijkheden.”

De vloot bestaat uit verschillende modellen en bouwjaren, bestaande uit 9-persoons taxibussen, (verlengde) rolstoelbussen met zowel vier als zes rolstoelplaatsen en lagevloerbussen. “Passend vervoer is bij ons snel geregeld”, aldus Tiemes.

Bovenstaand artikel is een advertorial ingezonden door www.taxileasing.nl.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.