Expo Houten, Taxi Expo

Registratie voor Taxi Expo 2015 en Congres Contractvervoer open

De registratie voor Taxi Expo 2015 en het Congres Contractvervoer is geopend. Dit evenement voor de taxibranche is op 22 september in de Expo Houten. De organisatie is in handen van TaxiPro in samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer.

Taxi Expo is de jaarlijkse netwerkdag voor de personenvervoerbranche en opdrachtgevers van taxi-aanbestedingen. Taxi Expo biedt zowel een vakbeurs als een breed scala aan interessante kennis-workshops. Parallel aan Taxi Expo 2015 vindt de vierde editie van het Congres Contractvervoer plaats.

Registreer je nu voor toegang tot Taxi Expo 2015 Ga naar: www.taxi-expo.nl/registratie

Congres Contractvervoer

De vierde editie van het Congres Contractvervoer is onderdeel van Taxi Expo. Het congres vindt in een aparte congreszaal in Expo Houten plaats en is alleen toegankelijk voor personen die zich hiervoor hebben geregistreerd. Het congres richt zich op taxi-ondernemingen en opdrachtgevers van doelgroepenvervoer, zoals gemeenten en provincie.

Het Congres Contractvervoer is plenair en duurt van 9:30 tot 13:00 uur. Dit jaar is er veel ruimte voor de aanwezigen om onderling in debat te gaan over hun ideeën en zo het huidige doelgroepenvervoer te verbeteren.

Diverse topsprekers geven een presentatie over zaken die spelen in het contractvervoer. Daarna is er een actieve discussie tussen de taxibranche en opdrachtgevers in het doelgroepenvervoer. Te denken valt aan debatten over actuele ontwikkelingen rondom de toekomst van taxi-aanbestedingen en het zorgvervoer, scheiding regie en uitvoering, juridische mogelijkheden om onderhands te gunnen, noem maar op.

Workshops

Taxi Expo is hét kennis-event voor de taxisector. Door de dag heen worden diverse workshops gehouden die interessant zijn voor taxi-ondernemers met of zonder personeel. Onderwerpen die aan bod komen zijn Boordcomputer Taxi, Evaluatie Taxiwet, Taxi-apps, TTO en straattaxi.

Vakbeurs

Een belangrijk onderdeel van Taxi Expo is de vakbeurs. Diverse toeleveranciers in de taxibranche zullen hier hun nieuwste innovaties tonen. Tevens is dit een belangrijke plek om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken.

Expo Houten

De vernieuwde Taxi Expo keert terug naar Expo Houten, waar de eerste vier edities van de Taxi Expo hebben plaatsgevonden. Het gemoderniseerde Expo Houten beschikt over een vernieuwde beurszaal met daglicht en door de goede centrale ligging is de locatie vanuit het hele land gemakkelijk te bereiken.

Registreer je nu voor toegang tot Taxi Expo 2015. Ga naar: www.taxi-expo.nl/registratie

Alvast hartelijk dank voor uw komst. Graag tot ziens op Taxi Expo 2015, 22 september in Houten.

Joan Blaas

Uitgever TaxiPro

Taxi Expo 2015

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.