taxi-expo

Taxi Expo 2015 komt eraan: schrijf je in

De Taxi Expo 2015 komt eraan! Dit evenement voor de taxibranche is op dinsdag 22 september in de Expo Houten. Er hebben zich nu al tientallen exposanten aangemeld. De organisatie van Taxi Expo is druk bezig met de programmering van de workshops en het Nationaal Congres Contractvervoer. Binnenkort wordt het programma gepresenteerd.

Taxi Expo is de geheel verzorgde jaarlijkse netwerkdag voor de personenvervoerbranche en opdrachtgevers van taxi-aanbestedingen. De organisatie is in handen van TaxiPro in samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer.

Kom ook naar Taxi Expo 2015. Ga naar: www.taxi-expo.nl

Hoofdsponsor

Mercedes-Benz, logo

Mercedes-Benz is hoofdsponsor van Taxi Expo 2015. Kom alle nieuwe taxi-modellen uitgebreid bekijken!

Exposanten

vakbeurs, Taxi Expo, 2015, exposanten

Inmiddels hebben tientallen exposanten zich officieel aangemeld voor Taxi Expo 2015. Zij tonen hun nieuwste innovaties en producten voor taxibranche. Binnenkort maakt Taxi Expo er nog meer bekend.

Aanwezig zijn Mercedes-Benz, Aethon Taxipersoneel, Nissan, BS Automatisering, Flex-i-Trans, Belastingdienst, BP, MyPOS, Orange Gas, Sociaal Fonds Taxi, Consolid, Tribus, TC&O, Koninklijk Nederlands Vervoer, Taxiwerq, Nederlands Vervoer, Innotrans, Renault, CNG Net, InfoData Solutions, Taxi Academie en TaxiID.

Congres Contractvervoer

congres contractvervoer

De vierde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer is onderdeel van Taxi Expo. Het congres vindt in een aparte congreszaal in Expo Houten plaats en is alleen toegankelijk voor personen die zich hiervoor hebben geregistreerd. Het congres richt zich op taxi-ondernemingen en opdrachtgevers van doelgroepenvervoer, zoals gemeenten, zorginstellingen en provincies.

Het Congres Contractvervoer is plenair en duurt van 9:30 tot 13:00 uur. Dit jaar is er veel ruimte voor de aanwezigen om onderling in debat te gaan over hun ideeën en zo het huidige doelgroepenvervoer te verbeteren.

Profiteer nog 1 week van van de vroegboekkorting. Deelnemers die zich vóór 1 juli registreren voor het Congres Contractvervoer, krijgen 50 euro vroegboekkorting op hun congreskaart.

Workshops

workshops

Taxi Expo is hét kennis-event voor de taxisector. Door de dag heen worden diverse workshops gehouden die interessant zijn voor taxi-ondernemers met of zonder personeel.

Expo Houten

Expo Houten, Taxi Expo

De Taxi Expo keert terug naar Expo Houten. Het gemoderniseerde Expo Houten beschikt over een vernieuwde beurszaal met daglicht en door de goede centrale ligging is de locatie vanuit het hele land gemakkelijk te bereiken.

Registreer je nu voor toegang tot Taxi Expo 2015. Ga naar: www.taxi-expo.nl

Alvast hartelijk dank voor uw komst. Graag tot ziens op Taxi Expo 2015, dinsdag 22 september in Houten.

Joan Blaas
Uitgever TaxiPro

Taxi Expo 2015 is powered by:

TaxiPro, KNV

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Expo 2015 komt eraan: schrijf je in | TaxiPro
taxi-expo

Taxi Expo 2015 komt eraan: schrijf je in

De Taxi Expo 2015 komt eraan! Dit evenement voor de taxibranche is op dinsdag 22 september in de Expo Houten. Er hebben zich nu al tientallen exposanten aangemeld. De organisatie van Taxi Expo is druk bezig met de programmering van de workshops en het Nationaal Congres Contractvervoer. Binnenkort wordt het programma gepresenteerd.

Taxi Expo is de geheel verzorgde jaarlijkse netwerkdag voor de personenvervoerbranche en opdrachtgevers van taxi-aanbestedingen. De organisatie is in handen van TaxiPro in samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer.

Kom ook naar Taxi Expo 2015. Ga naar: www.taxi-expo.nl

Hoofdsponsor

Mercedes-Benz, logo

Mercedes-Benz is hoofdsponsor van Taxi Expo 2015. Kom alle nieuwe taxi-modellen uitgebreid bekijken!

Exposanten

vakbeurs, Taxi Expo, 2015, exposanten

Inmiddels hebben tientallen exposanten zich officieel aangemeld voor Taxi Expo 2015. Zij tonen hun nieuwste innovaties en producten voor taxibranche. Binnenkort maakt Taxi Expo er nog meer bekend.

Aanwezig zijn Mercedes-Benz, Aethon Taxipersoneel, Nissan, BS Automatisering, Flex-i-Trans, Belastingdienst, BP, MyPOS, Orange Gas, Sociaal Fonds Taxi, Consolid, Tribus, TC&O, Koninklijk Nederlands Vervoer, Taxiwerq, Nederlands Vervoer, Innotrans, Renault, CNG Net, InfoData Solutions, Taxi Academie en TaxiID.

Congres Contractvervoer

congres contractvervoer

De vierde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer is onderdeel van Taxi Expo. Het congres vindt in een aparte congreszaal in Expo Houten plaats en is alleen toegankelijk voor personen die zich hiervoor hebben geregistreerd. Het congres richt zich op taxi-ondernemingen en opdrachtgevers van doelgroepenvervoer, zoals gemeenten, zorginstellingen en provincies.

Het Congres Contractvervoer is plenair en duurt van 9:30 tot 13:00 uur. Dit jaar is er veel ruimte voor de aanwezigen om onderling in debat te gaan over hun ideeën en zo het huidige doelgroepenvervoer te verbeteren.

Profiteer nog 1 week van van de vroegboekkorting. Deelnemers die zich vóór 1 juli registreren voor het Congres Contractvervoer, krijgen 50 euro vroegboekkorting op hun congreskaart.

Workshops

workshops

Taxi Expo is hét kennis-event voor de taxisector. Door de dag heen worden diverse workshops gehouden die interessant zijn voor taxi-ondernemers met of zonder personeel.

Expo Houten

Expo Houten, Taxi Expo

De Taxi Expo keert terug naar Expo Houten. Het gemoderniseerde Expo Houten beschikt over een vernieuwde beurszaal met daglicht en door de goede centrale ligging is de locatie vanuit het hele land gemakkelijk te bereiken.

Registreer je nu voor toegang tot Taxi Expo 2015. Ga naar: www.taxi-expo.nl

Alvast hartelijk dank voor uw komst. Graag tot ziens op Taxi Expo 2015, dinsdag 22 september in Houten.

Joan Blaas
Uitgever TaxiPro

Taxi Expo 2015 is powered by:

TaxiPro, KNV

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.