Taxi Expo, beursvloer

Nieuw: avond-opstelling voor Taxi Expo 2015

Taxi Expo zal dit jaar voor het eerst in haar bestaan een avond-openstelling bieden voor de bezoekers. De jaarlijkse vakbeurs voor de taxibranche is dit jaar geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur. Bezoekers zijn dus de hele dag én avond welkom op deze jaarlijkse netwerkdag voor de sector. Taxi Expo 2015 is op dinsdag 22 september in Expo Houten.

Taxi Expo 2015 is geheel verzorgd voor bezoekers die zich hebben geregistreerd. Lunch dus gezellig mee met de collega’s. En blijf ’s avonds ook een hapje eten. Toegang tot Taxi Expo is gratis voor mensen uit de taxibranche. Voor het congres-gedeelte geldt wel een eigen bijdrage.

Programma

Taxi Expo 2015 biedt:

Expo Houten

De vernieuwde Taxi Expo keert terug naar Expo Houten, waar de eerste vier edities van de Taxi Expo hebben plaatsgevonden. Het gemoderniseerde Expo Houten beschikt over een vernieuwde beurszaal met daglicht en door de goede centrale ligging is de locatie vanuit het hele land gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Een belangrijk onderdeel van Taxi Expo 2015 is de vakbeurs. Diverse toeleveranciers in de taxibranche tonen hier hun nieuwste innovaties. Tevens is dit een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken.

Schrijf je in voor Taxi Expo 2015 via: www.taxi-expo.nl/registratie

Onderstaande exposanten zijn aanwezig op Taxi Expo 2015:

exposanten, Taxi Expo 2015

exposanten, Taxi Expo 2015

inschrijventaxiexpo2015

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nieuw: avond-opstelling voor Taxi Expo 2015 | TaxiPro
Taxi Expo, beursvloer

Nieuw: avond-opstelling voor Taxi Expo 2015

Taxi Expo zal dit jaar voor het eerst in haar bestaan een avond-openstelling bieden voor de bezoekers. De jaarlijkse vakbeurs voor de taxibranche is dit jaar geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur. Bezoekers zijn dus de hele dag én avond welkom op deze jaarlijkse netwerkdag voor de sector. Taxi Expo 2015 is op dinsdag 22 september in Expo Houten.

Taxi Expo 2015 is geheel verzorgd voor bezoekers die zich hebben geregistreerd. Lunch dus gezellig mee met de collega’s. En blijf ’s avonds ook een hapje eten. Toegang tot Taxi Expo is gratis voor mensen uit de taxibranche. Voor het congres-gedeelte geldt wel een eigen bijdrage.

Programma

Taxi Expo 2015 biedt:

Expo Houten

De vernieuwde Taxi Expo keert terug naar Expo Houten, waar de eerste vier edities van de Taxi Expo hebben plaatsgevonden. Het gemoderniseerde Expo Houten beschikt over een vernieuwde beurszaal met daglicht en door de goede centrale ligging is de locatie vanuit het hele land gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Een belangrijk onderdeel van Taxi Expo 2015 is de vakbeurs. Diverse toeleveranciers in de taxibranche tonen hier hun nieuwste innovaties. Tevens is dit een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken.

Schrijf je in voor Taxi Expo 2015 via: www.taxi-expo.nl/registratie

Onderstaande exposanten zijn aanwezig op Taxi Expo 2015:

exposanten, Taxi Expo 2015

exposanten, Taxi Expo 2015

inschrijventaxiexpo2015

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.