BP Komfort Tankpas

BP introduceert tankpas voor kleine taxi-ondernemers

Onder de naam ‘BP Komfort Tankpas’ lanceert BP begin oktober een nieuwe brandstofpas, speciaal bedoeld voor ZZP-taxichauffeurs en andere kleine taxi-ondernemers (bedrijven met één tot maximaal tien taxi’s). Met de Komfort Tankpas maakt BP de voordelen van een bedrijfsmatige tankpas ook bereikbaar voor ondernemers die geen uitgebreid wagenpark hebben. De nieuwe tankpas biedt ondernemers korting bij alle BP stations in Nederland, één maandelijkse factuur voor eenvoudige BTW-teruggave en toegang tot het grootste merkgebonden tankstation-netwerk van Europa (Routex). Bovendien kent de pas standaard geen borgstelling.

De BP Komfort Tankpas is specifiek gericht op taxi-ondernemers die jaarlijks niet meer dan 25.000 liter tanken. In de praktijk komt dat neer op een wagenpark met maximaal tien personenauto’s of minibusjes.

“Voor deze groeiende groep kleine ondernemers wilden wij een gerichte oplossing ontwikkelen”, zegt Erik Zwaan, Cards Sales Manager bij BP. “Wij hebben hun wensen geïnventariseerd en verwerkt in de BP Komfort Tankpas. Die naam zegt eigenlijk alles: de tankpas biedt ondernemers gemak. Niet alleen door hun administratie simpeler te maken, maar ook vanwege ons uitgebreide netwerk én een vaste korting bij al onze tankstations in Nederland.”

Betalen in binnen- en buitenland

In Nederland kunnen ondernemers met de BP Komfort Tankpas betalen voor benzine, diesel, BP Ultimate en LPG bij zo’n 350 tankstations van BP, waarvan ongeveer 70 BP Express. De pas wordt ook geaccepteerd bij 375 stations van Texaco. Ondernemers die – al dan niet regelmatig – naar het buitenland reizen, kunnen met de pas terecht bij het internationale ROUTEX-netwerk, met zo’n 18.000 tankstations in 29 landen.

“Wij willen ook de kleine ondernemer het gemak laten ervaren van een bedrijfsmatige tankpas”, gaat Zwaan verder. “Daarom kan de BP Komfort Tankpas ook gebruikt worden voor het betalen van tolwegen of tunnels, de BP Car Wash of producten uit de shop, zoals smeermiddelen of een lekker broodje. Alle uitgaven komen op één overzichtelijke factuur te staan, waarmee de ondernemer heel eenvoudig BTW kan terugvragen. Het verzamelen van tankbonnetjes hoeft dus niet meer. Zo is de administratie een stuk simpeler.”

Korting en laagsteprijsgarantie

Ondernemers ontvangen met de BP Komfort Tankpas een korting op brandstof van € 0,10 per liter (inclusief BTW) bij alle BP-stations in Nederland. Deze korting wordt gegeven op de geldende grootverbruikerslijstprijs van BP. Als de prijs aan de pomp op het moment van tanken gunstiger is dan de grootverbruikerslijstprijs min de korting, dan wordt automatisch de pompprijs berekend. BP noemt dit de laagsteprijsgarantie.

Om kleine ondernemers zoveel mogelijk tegemoet te komen op het gebied van kostenbeheersing, kent de BP Komfort Tankpas – na een standaard credit check – geen verplichte borgstelling. “Wij merkten dat het voldoen van een borg voor veel kleine ondernemers een drempel vormde voor het aanvragen van een tankpas”, aldus Zwaan. “Daarom hebben we besloten om deze voor de BP Komfort Tankpas standaard niet te vragen. Ook kent de pas geen jaarlijkse contributie of verborgen bijdragen. De enige kosten zijn € 0,75 per pas per maand.”

Meer tijd voor ondernemen

Volgens Zwaan is de BP Komfort Tankpas er volledig op gericht om het leven van ZZP’ers en andere kleine ondernemers eenvoudiger te maken: “Ondernemers willen zich vooral richten op hun werk. De BP Komfort Tankpas helpt daarbij door een hoop papierwerk overbodig te maken en met volledig online beheer. Zo houdt een ondernemer meer tijd over voor wat écht belangrijk is: ondernemen.”

Meer informatie over de BP Komfort Tankpas is te vinden op www.bpkomfort.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “BP introduceert tankpas voor kleine taxi-ondernemers”

Ton van Dalfsen|08.10.15|15:29

Heel mooi dat BP hiermee komt. Ze zouden echter wel deze pas moeten koppelen met de freebee pas. BP heeft enige maanden besloten om niet meer free bees bij onbemand tanken naderhand bij te laten schrijven. Er zijn met mij ook veel vrachtwagenchauffeurs die bij onze plaatselijke BP pomp niet meer in de nacht tanken om naderhand tijdens shop openingstijden overdag de freebees te laten bijschrijven. dit is bevordering naar uitwijking van andere benzine maatschappij

Taxi Quaaden|08.10.15|22:11

Wellicht mis ik iets, maar is dit niet iets wat alle grote maatschappijen al heel lang aanbieden? Inclusief koppeling met de bonuspuntenpassen….

BP introduceert tankpas voor kleine taxi-ondernemers | TaxiPro
BP Komfort Tankpas

BP introduceert tankpas voor kleine taxi-ondernemers

Onder de naam ‘BP Komfort Tankpas’ lanceert BP begin oktober een nieuwe brandstofpas, speciaal bedoeld voor ZZP-taxichauffeurs en andere kleine taxi-ondernemers (bedrijven met één tot maximaal tien taxi’s). Met de Komfort Tankpas maakt BP de voordelen van een bedrijfsmatige tankpas ook bereikbaar voor ondernemers die geen uitgebreid wagenpark hebben. De nieuwe tankpas biedt ondernemers korting bij alle BP stations in Nederland, één maandelijkse factuur voor eenvoudige BTW-teruggave en toegang tot het grootste merkgebonden tankstation-netwerk van Europa (Routex). Bovendien kent de pas standaard geen borgstelling.

De BP Komfort Tankpas is specifiek gericht op taxi-ondernemers die jaarlijks niet meer dan 25.000 liter tanken. In de praktijk komt dat neer op een wagenpark met maximaal tien personenauto’s of minibusjes.

“Voor deze groeiende groep kleine ondernemers wilden wij een gerichte oplossing ontwikkelen”, zegt Erik Zwaan, Cards Sales Manager bij BP. “Wij hebben hun wensen geïnventariseerd en verwerkt in de BP Komfort Tankpas. Die naam zegt eigenlijk alles: de tankpas biedt ondernemers gemak. Niet alleen door hun administratie simpeler te maken, maar ook vanwege ons uitgebreide netwerk én een vaste korting bij al onze tankstations in Nederland.”

Betalen in binnen- en buitenland

In Nederland kunnen ondernemers met de BP Komfort Tankpas betalen voor benzine, diesel, BP Ultimate en LPG bij zo’n 350 tankstations van BP, waarvan ongeveer 70 BP Express. De pas wordt ook geaccepteerd bij 375 stations van Texaco. Ondernemers die – al dan niet regelmatig – naar het buitenland reizen, kunnen met de pas terecht bij het internationale ROUTEX-netwerk, met zo’n 18.000 tankstations in 29 landen.

“Wij willen ook de kleine ondernemer het gemak laten ervaren van een bedrijfsmatige tankpas”, gaat Zwaan verder. “Daarom kan de BP Komfort Tankpas ook gebruikt worden voor het betalen van tolwegen of tunnels, de BP Car Wash of producten uit de shop, zoals smeermiddelen of een lekker broodje. Alle uitgaven komen op één overzichtelijke factuur te staan, waarmee de ondernemer heel eenvoudig BTW kan terugvragen. Het verzamelen van tankbonnetjes hoeft dus niet meer. Zo is de administratie een stuk simpeler.”

Korting en laagsteprijsgarantie

Ondernemers ontvangen met de BP Komfort Tankpas een korting op brandstof van € 0,10 per liter (inclusief BTW) bij alle BP-stations in Nederland. Deze korting wordt gegeven op de geldende grootverbruikerslijstprijs van BP. Als de prijs aan de pomp op het moment van tanken gunstiger is dan de grootverbruikerslijstprijs min de korting, dan wordt automatisch de pompprijs berekend. BP noemt dit de laagsteprijsgarantie.

Om kleine ondernemers zoveel mogelijk tegemoet te komen op het gebied van kostenbeheersing, kent de BP Komfort Tankpas – na een standaard credit check – geen verplichte borgstelling. “Wij merkten dat het voldoen van een borg voor veel kleine ondernemers een drempel vormde voor het aanvragen van een tankpas”, aldus Zwaan. “Daarom hebben we besloten om deze voor de BP Komfort Tankpas standaard niet te vragen. Ook kent de pas geen jaarlijkse contributie of verborgen bijdragen. De enige kosten zijn € 0,75 per pas per maand.”

Meer tijd voor ondernemen

Volgens Zwaan is de BP Komfort Tankpas er volledig op gericht om het leven van ZZP’ers en andere kleine ondernemers eenvoudiger te maken: “Ondernemers willen zich vooral richten op hun werk. De BP Komfort Tankpas helpt daarbij door een hoop papierwerk overbodig te maken en met volledig online beheer. Zo houdt een ondernemer meer tijd over voor wat écht belangrijk is: ondernemen.”

Meer informatie over de BP Komfort Tankpas is te vinden op www.bpkomfort.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “BP introduceert tankpas voor kleine taxi-ondernemers”

Ton van Dalfsen|08.10.15|15:29

Heel mooi dat BP hiermee komt. Ze zouden echter wel deze pas moeten koppelen met de freebee pas. BP heeft enige maanden besloten om niet meer free bees bij onbemand tanken naderhand bij te laten schrijven. Er zijn met mij ook veel vrachtwagenchauffeurs die bij onze plaatselijke BP pomp niet meer in de nacht tanken om naderhand tijdens shop openingstijden overdag de freebees te laten bijschrijven. dit is bevordering naar uitwijking van andere benzine maatschappij

Taxi Quaaden|08.10.15|22:11

Wellicht mis ik iets, maar is dit niet iets wat alle grote maatschappijen al heel lang aanbieden? Inclusief koppeling met de bonuspuntenpassen….