SchipholTaxi

SchipholTaxi introduceert educatieve duurzaamheidsdag

SchipholTaxi

In aanloop naar de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober introduceert SchipholTaxi een eigen evenement: de jaarlijks terugkerende SchipholTaxi Duurzaamheidsdag. De eerste editie is op 27 mei. Daarvoor zijn leerlingen van groep 8 van basisschool Wereldwijs uit Amsterdam-Zuidoost uitgenodigd.

Op die dag staat interactieve educatie over duurzaamheid voorop. Leerlingen van de basisschool bezoeken die dag onder meer het Eneco Windlab en een pannenkoekenboerderij. Ze worden vervoerd met elektrische Tesla’s van SchipholTaxi. Alle Amsterdamse basisscholen zijn benaderd met de vraag of ze met hun groep 8 wilden meedoen. Via loting isWereldwijs uiteindelijk gekozen.

Elektrische Tesla-taxi’s

SchipholTaxi heeft de afgelopen jaren ingezet op duurzamer maken van het vervoer. Het bedrijf rijdt met bijna 500 voertuigen, waarvan 96 elektrische Tesla’s.

Auteur: Yvonne Ton

1 reactie op “SchipholTaxi introduceert educatieve duurzaamheidsdag”

Johan Zevenbergen|19.05.16|14:07

Nu de haal en breng routes nog korter voor de taxi en auto,s van buitenaf, zodat men minder gedwongen rondjes hoeft te rijden.
En electriche vliegtuigen.
en wala minder verontreiniging, en maximale duurzaamheid.