ProMedia Group lanceert nieuwe responsive website TaxiPro

ProMedia Group heeft donderdagmiddag de vernieuwde website van TaxiPro met het nieuwe logo gelanceerd. Dat deed de uitgeverij bij de opening van het nieuwe kantoor aan de Willemstraat in Breda, dat onderdeel uitmaakt van het nieuwe stationsgebied. Ook andere vaktitels van uitgeverij ProMedia Group, waaronder TankPro, OVPro, SpoorPro, VerkeersPro en SDC360 zijn compleet vernieuwd.

TaxiPro heeft een responsive website gekregen. Dat betekent dat het ontwerp van de website meeschaalt met de afmetingen van een beeldscherm, ongeacht of je op een desktop computer, Ipad of mobiele telefoon onze websites bezoekt.

Samen met de nieuwe vormgeving van de vakwebsites maakte ProMedia Group bekend dat er ook een speciale vacaturewebsite voor de taxibranche komt. Eerder maakte de Vacaturebank, onderdeel van de website van TaxiPro, het mogelijk voor bedrijven om hun vacatures te posten. Nu komt er een ‘dedicated’ vacaturewebsite waar de sector naar geheel eigen wens vacatures kan plaatsen, bewerken en verwijderen.

Vakwebsites en vacaturebank

“Wij zijn erg blij en trots met de nieuwe look van onze vaktitels en de vacaturewebsites, waarmee we onze lezers en partners nog beter kunnen bedienen. Met name de mobiele versie van de website is hiermee sterk verbeterd”, aldus directeur Joan Blaas van ProMedia Group.

“Deze restyling maakt onderdeel uit van de professionaliseringsslag die we op dit moment doormaken. Wij willen onze positie als hét nieuwsplatform van de taxibranche de komende jaren verder versterken en onze jaarlijkse Taxi Expo nóg verder verbeteren.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.