Alle workshops van Taxi Expo 2016 zijn bekend

Wil je weten hoe de Inspectie Leefomgeving en Transport de BCT-controles uitvoert? En hoe Sociaal Fonds Taxi deze apparaten gebruikt bij de CAO-controle? Of wat de taxibranche vindt van taxi-apps? Bezoek dan Taxi Expo 2016 op 12 en 13 oktober in Expo Houten. Twee dagen lang zijn er diverse interessante workshops te bezoeken. Het workshop-programma is nu helemaal bekend. Een greep uit het aanbod.

De ILT handhaaft op de aanwezigheid en het juiste gebruik van de boordcomputer taxi. Waar kijkt de inspectiedienst zoal naar bij zo’n controle? Hoe ziet dat er in de praktijk uit en waar moet je als chauffeur rekening mee houden? Wat zijn de meest gemaakte vergissingen in het gebruik van de boordcomputer taxi? Daarnaast zullen de deskundigen van ILT antwoord geven op actuele vragen over BCT-controles vanuit de taxibranche. Deze workshop vindt plaats op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 11.45 uur.

BCT en cao-controle

Om 12.00 neemt Sociaal Fonds Taxi het stokje over met een presentatie inzake het gebruik van de BCT bij cao-controles. Sociaal Fonds Taxi gaat bij cao-controles de gegevens van de Boordcomputer Taxi vergelijken met de administratie van de werkgever. Op basis van een steekproef worden de dagrittenstaten en/of de weekstaten vanuit de boordcomputer vergeleken met de arbeidstijdadministratie van de werkgever.

Taxi-apps

Vakblad TaxiPro houdt in aanloop naar Taxi Expo 2016 een grote enquête in de branche over taxi-apps. Wat vindt de taxibranche van die apps? Welke apps gebruiken de ondernemers? En hoe gebruiken ze die? Wat zijn de verdiensten? Wie geeft de meeste ritten? In welke regio wordt welke app het meest gebruikt? Tijdens deze sessie,op 13 oktober van 15.00 tot 15.45 uur, zal TaxiPro de uitslagen bekendmaken.

Faillissement voorkomen

Tijdens een interactieve workshop, op woensdag 12 oktober van 14.00 tot 14.45 uur, gaat advocaat/curator Daan Schalken in op de procedures, problemen en vragen die spelen bij faillissementen. Aan bod komen de rol van de bestuurder en hoe een doorstart werkt, maar ook hoe in geval van een faillissement om te gaan met branchespecifieke zaken als contracten en aanbestedingen.

Uiteraard kan het volledige workshopprogramma voor beide dagen worden nagelezen op de site van Taxi Expo 2016. Daar vind je ook de mogelijkheid om je aan te melden voor dit evenement, dat op 12 en 13 oktober plaatsvindt in Expo Houten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Alle workshops van Taxi Expo 2016 zijn bekend | TaxiPro

Alle workshops van Taxi Expo 2016 zijn bekend

Wil je weten hoe de Inspectie Leefomgeving en Transport de BCT-controles uitvoert? En hoe Sociaal Fonds Taxi deze apparaten gebruikt bij de CAO-controle? Of wat de taxibranche vindt van taxi-apps? Bezoek dan Taxi Expo 2016 op 12 en 13 oktober in Expo Houten. Twee dagen lang zijn er diverse interessante workshops te bezoeken. Het workshop-programma is nu helemaal bekend. Een greep uit het aanbod.

De ILT handhaaft op de aanwezigheid en het juiste gebruik van de boordcomputer taxi. Waar kijkt de inspectiedienst zoal naar bij zo’n controle? Hoe ziet dat er in de praktijk uit en waar moet je als chauffeur rekening mee houden? Wat zijn de meest gemaakte vergissingen in het gebruik van de boordcomputer taxi? Daarnaast zullen de deskundigen van ILT antwoord geven op actuele vragen over BCT-controles vanuit de taxibranche. Deze workshop vindt plaats op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 11.45 uur.

BCT en cao-controle

Om 12.00 neemt Sociaal Fonds Taxi het stokje over met een presentatie inzake het gebruik van de BCT bij cao-controles. Sociaal Fonds Taxi gaat bij cao-controles de gegevens van de Boordcomputer Taxi vergelijken met de administratie van de werkgever. Op basis van een steekproef worden de dagrittenstaten en/of de weekstaten vanuit de boordcomputer vergeleken met de arbeidstijdadministratie van de werkgever.

Taxi-apps

Vakblad TaxiPro houdt in aanloop naar Taxi Expo 2016 een grote enquête in de branche over taxi-apps. Wat vindt de taxibranche van die apps? Welke apps gebruiken de ondernemers? En hoe gebruiken ze die? Wat zijn de verdiensten? Wie geeft de meeste ritten? In welke regio wordt welke app het meest gebruikt? Tijdens deze sessie,op 13 oktober van 15.00 tot 15.45 uur, zal TaxiPro de uitslagen bekendmaken.

Faillissement voorkomen

Tijdens een interactieve workshop, op woensdag 12 oktober van 14.00 tot 14.45 uur, gaat advocaat/curator Daan Schalken in op de procedures, problemen en vragen die spelen bij faillissementen. Aan bod komen de rol van de bestuurder en hoe een doorstart werkt, maar ook hoe in geval van een faillissement om te gaan met branchespecifieke zaken als contracten en aanbestedingen.

Uiteraard kan het volledige workshopprogramma voor beide dagen worden nagelezen op de site van Taxi Expo 2016. Daar vind je ook de mogelijkheid om je aan te melden voor dit evenement, dat op 12 en 13 oktober plaatsvindt in Expo Houten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.